Haziran ar fi urmat să aibă gemeni. Dezvăluiri dramatice la Xtra Night Show: „S-a oprit din evoluție, era mic și trebuie eliminat”.

 

Luis Gabriel și Haziran au primit o grea lovitură. Cei doi sunt deciși să treacă peste și să ducă sarcina până la capăt.

 

În urmă cu o săptămână, Haziran a dat vestea cea mare fanilor de pe rețelele de socializare. În cadrul emisiunii Xtra Night Show, artista a mărturisit că cel mai fericit moment din viața ei a luat o întorsătură nefericită. Iubita lui Luis Gabriel a fost însărcinată cu gemeni, dar numai unul dintre embrioni a supraviețuit.

 

Cei doi au aflat că ar fi urmat să aibă gemeni accidental.Haziran a ajuns la spital în urma unor sângerări. După ce a primit îngrijiri medicale, tânăra a aflat că avea gemeni, dar unul dintre embrioni nu a mai putut să evolueze.„Trebuia să fim patru, avea gemeni, dar unul s-a oprit din evoluţie, l-a pierdut. A sângerat de ziua mea şi am mers de urgenţă la spital. Acolo am aflat că au fost doi.”, a declarat Luis Gabriel.

 

„Am avut parte de niște complicații. Chiar de ziua lui Luis, acum câteva zile, am ajuns la spital și am aflat că trebuiau să fie doi săculeți, dintre care unul s-a oprit din evoluție, era foarte mic și trebuie eliminat. Eu visasem fată și băiat, cu o seară înainte”, a întărit Haziran la Xtra Night Show.

 

Chiar dacă vestea că urmau să aibă gemeni i-a surprins, Luis Gabriel și iubita lui știau că există mari șanse ca acest lucru să se întâmplă, pentru că sunt predispuși din punct de vedere genetic. Se pare că ambii au în familie gemeni. „Mama spunea mereu că o să fac gemeni. Avem gemeni în familie, și-n a mea, și-n a ei”, a spus Luis Gabriel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest