Hitul verii, șters de pe Youtube! Ionela Guzic a explicat la Xtra Night Show: „Am primit acel report manual”

 

Cântăreața a dat inițial lovitura, dar în dimineața următoare a văzut că piesa sa dispăruse de pe internet. A explicat toată situația la Xtra Night Show.

 

Ionela Guzic a remixat și reinterpretat una dintre cele mai cunoscute melodii ale lui Adrian Minune, și anume piesa ”În lacrimi aș veni la nunta ta”. Videoclipul postat de solistă s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare, în special pe Youtube și pe Tiktok. A urcat cu o viteză uimitoare în top, însă a doua zi, de dimineață, acesta dispăruse cu desăvârșire de pe canalele de internet.

 

Chiar dacă fanii au apreciat extrem de tare versiunea aceasta a piesei, casa de producție cu care Adrian Minune a colaborat atunci când a scos această piesă a șters piesa de pe Youtube. Ionela Guzic se apără acum și spune că, înainte de a publica piesa, a trimis nenumărate mesaje caselor de producție, a trimis informări, a cerut voie, a înștiințat despre acest proiect, însă nu a primit niciun răspuns.

 

Deoarece nu a primit un răspuns, nici pozitiv, nici negativ, solista a decis că poate posta melodia ce a fost numită rapid următorul hit al verii. Producătorii s-au supărat inițial, piesa a dispărut de pe Youtube, dar în cele din urmă s-a revenit la sentimente mai bune, iar acum, melodia Ionelei Guzic este din nou pe youtube și celelalte rețele de socializare.

 

”A fost o avalanșă. Este primul meu remix de acest gen și ultimul. Nu îmi mai trebuie. A fost o avalanșă de stări, deci noi am cerut acordul, am scris, pe adresa de email, pe numărul de telefon, l-am postat și după, a doua zi, trebuia să verificăm ce vizualizări are, gata, nu mai era. Am primit acel report manual”, a povestit Ionela Guzic la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest