Holy Molly, dezvăluiri la Xtra Night Show despre debutul în muzică: „Au fost multe dezamăgiri, nu mă băgau în seamă”

 

Holy Molly este una dintre artistele în vogă, după ce a spart topurile românești cu piesa Plouă cântată împreună cu Tata Vlad.  

 

Maria Alexandra Florea, 26 ani, pe numele de scenă Holy Molly, se bucură de un succes mare în ultima perioadă în muzica autohtonă. Piesa Plouă, cântată împreună cu Tata Vlad, Vlad Irimia de la BUG Mafia, se apropie de 14 milioane de vizualizări pe Youtube. Holy Molly a lansat și alte piese precum „Shot a friend”, „Twinkle, Twinkle”, „Bang, Bang”.
 

Dar până la succes, pentru Holy Molly au fost și o serie de dezamăgiri, unele dintre ele atât de mari încât s-a gândit de câteva ori să renunțe la muzică. În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Holy Molly a mărturisit că prima oară a intrat într-un studio pe vremea când era încă un copil: „La 12 ani am intrat prima oară într-un studio, când încă aveam căciuliță cu ciucuri. Am avut parte de multe dezamăgiri, de multe momente în care nu eram băgată în seamă, de multe momente în care mie nu mi se comunicau anumite lucruri, pentru că na, ce știe un copil de 15 ani de drepturi de autor (...) Nu puteam să ascult muzică, pentru că de câte ori ascultam muzică (...) când asculți un artist îți imaginezi cum ai fi tu în postura aia, ce ai face tu mai bine, cum ai schimba tu”.

 

Cântăreața a colaborat cu mai mulți artiști foarte cunoscuți din țara noastră, iar la vârsta de 12 ani a mers în studio alături de Connect-R: „Primul om cred că a fost profesoara mea de muzică din clasele I-IV, pentru că a văzut că îmi plăcea muzica. La 8 ani am mers să înregistrez o piesă. Apoi, la 12 ani, Connect-R. Connect-R a fost primul om pe care l-am cunoscut în studio”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest