Imagini de senzație de la aniversarea Oanei Zăvoranu! Alex Bodi și Andreea Tonciu s-au numărat printre invitați/ VIDEO

 

Oana Zăvoranu a organizat o petrecere de zile mari cu ocazia împlinirii vârstei de 48 de ani! La evenimentul grandios au fost invitate persoane cunoscute din lumea mondenă, printre ele numărându-se și Alex Bodi, Andreea Tonciu și Dan Diaconescu.

Când spui Oana Zăvoranu spui lux și opulență, astfel că celebrarea zilei de naștere nu avea cum să fie altfel decât un eveniment extraordinar. La petrecerea pe care a organizat-o, toată crema din showbiz a semnat condica, iar drept dovadă stau imaginile de mai jos cu paranghelia de senzație.

Așa cum era de așteptat, “Querida” a strălucit la petrecere! Diva a purtat o rochie extrem de mulată, care îi lăsa la vedere trupul sculptat și bronzul perfect. Și mai mult decât atât, nu a stat deloc locului. A dansat, a cântat, iar ea și Alex Ashraf au dat tonul distracției! Unul dintre momentele memorabile ale serii a constat în dansul ai cărui protagoniști au fost Oana Zăvoranu și Dan Diaconescu.

În direct la “Xtra Night Show”, Oana Zăvoranu a mărturisit că s-a distrat pe cinste la petrecerea organizată, mai ales că alături de ea s-au aflat cele mai importante persoane din viața ei.

“Vreau să îmi promiți și tu ceva. Mă iubești, da? Asta vreau să îmi promiți. Ne-am și bătut. Ne distrăm, Dan. Eu nu vreau să împac oamenii când ei nu se cer împăcați. Eu mă bucur pentru că întotdeauna am iubit-o pe Adriana Bahmuțeanu destul de mult. Am făcut 28 de primăveri. L-am dansat pe Dan Diaconescu. M-a complimentat.”, a spus Oana Zăvoranu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest