În cazul lui Romică Țociu, așchia a sărit departe de trunchi! Fiul Cătălin a ales alt drum: „Este o pasiunea de-a mea mai veche și acum o cultiv”

 

Cătălin Țociu nu are aceleași înclinații artistice precum tatăl său. El are o altă pasiune pe care vrea să o transforme într-o afacere.

 

Romică Țociu a fost prezent împreună cu băiatul său, Cătălin, în platoul Xtra Night Show. Spre deosebire de tatăl său, Cătălin nu a fost deloc atras de latura artistică, ci a dezvoltat o pasiune pentru arta culinară. Fiul actorului a mărturisit că gătitul se numără printre vechile sale pasiuni, așa că a decis să o fructifice și să obțină o diplomă importantă în domeniu.

 

„Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiunea de-a mea mai veche și acum o cultiv”, a mărturisit Cătălin Țociu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

Cătălin Țociu a mărturisit că își dorește să deschidă un restaurant pentru ca acest hobby pe care îl are să-i aducă și beneficii financiare. El a recunoscut că locațiile cu stele Michelin nu sunt foarte populare încă în România.

 

„După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență. Greutatea nu este în a obține, ci de a menține de-a lungul anilor. Are puțin o logică legat de faptul că cei care își dau silința (...) Sunt colegi de-ai mei care sunt deja bucătări și le trebuie diplomă”, a spus fiul comediantului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest