În ce vrea să investească Jador banii din muzică! Dezvăluiri exclusive la Xtra Night Show: „Acesta este visul meu!”

 

Manelistul este în mare vogă în această perioadă, ceea ce înseamnă că și câștigurile lui sunt pe măsură. Până să-și îndeplinească marea dorință, Jador i-a deschis tatălui său prima afacere.

 

Jador a spart topurile în ultima perioadă, fiind unul dintre artiștii în trending din muzica autohtonă. Acest fapt i-a adus câștiguri substanțiale și în plus participarea la numeroase evenimente artistice, atât publice, cât și private care înseamnă același lucru: fortificarea situației financiare. Aflat în platoul Xtra Night Show, Jador a dezvăluit în premieră unde dorește să investească banii câștigați din muzică, care este planul și totodată marele său vis.

 

Manelistul țintește să intre în industria Horeca, mai précis să-și deschidă un hotel. Fără a preciza încă locația stabilimentului cu pricina, vedeta a spus care sunt cele două aspecte importante pe care trebuie să le aibă hotelul: un penthouse la ultimul etaj, acolo unde să-și mute părinții și frații și un restaurant cu specific românesc, pentru a se simți ca la mama acasă.

 

”Visul meu e să am un hotel foarte șmecher. La ultimul etaj să am un penthouse, să stau cu mama și cu tatăl și cu frații mei acolo. Să am un restaurant jos și să mănânc pe gratis la restaurantul meu mâncare românească. Dar n-am bani de asta acum”, a spus Jador la Antena Stars.

 

Până la hotelul visat, Jador s-a implicat într-o afacere. Altfel spus i-a deschis tatălui său un depozit de materiale de construcții în mediul rural, în satul natal din Bacău: ”Înainte să ajung aici vorbeam cu tata, vreau să-i fac un depozit de materiale de construcții. Îi fac un depozit de materiale de construcții lui tată. La mine în sat, în satul Răcătau, tatăl meu o să aibă un depozit de materiale de construcții”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest