Înșelată la petrecerea burlacilor, Maria Lungu pune o condiție pentru a se arunca într-o nouă relație: „Să aibă un statut material mai bun decât al meu!”

 

Prima încercare a vedetei de a ajunge în fața altarului s-a soldat cu un eșec, după ce iubitul a înșelat-o fix înainte de nuntă. Maria Lungu a dezvăluit la Xtra Night Show ce condiție e musai să îndeplinească viitorul partener.

 

Trei ani a fost implicată Maria Lungu într-o relație destul de serioasă, având în vedere că a fost la un pas să ajungă în fața altarului. Norocul ei a fost că la petrecerea dinainte de nuntă, partenerul de atunci a călcat strâmb: s-a dus într-un club cu băieții și a trecut la agățat. Pentru că și-a dat seama că e ceva suspect, Maria Lungu îl urmărea pe telefon după ce a instalat o aplicație de acest fel, astfel că a reușit să ajungă la locul unde viitorul soț petrecerea cu mai multe fete. Dezamăgită, tânăra a povestit că atunci l-a lovit cu un pahar și i-a spart capul, după care a plecat și au renunțat definitiv la nuntă și la relația frumoasă pe care până atunci o aveau.

 

”M-a înșelat, mai bine zis, după care ar fi trebuit să avem o discuție să vorbim să vedem cum rezolvăm situația și nu a mai răspuns. Eu am ajuns la locul faptei și am reușit să discut. A plecat într-un club cu un prieten de-al lui. Erau foarte urâte, asta m-a indignat. Erau mai multe urâte și se distrau băieți alături de cinci femei”, a spus Maria Lungu la Xtra Night Show.

 

Ajunsă la 27 de ani, Maria Lungu este mai hotărâtă ca niciodată să-și refacă viața, dar nu cu oricine, ci cu un bărbat care să câștige mult mai bine decât ea. Și asta nu pentru că ar dori banii lui, ci pentru el, să nu se simtă cumva într-un statut de inferioritate față de ea.

 

”Pentru mine e foarte important ca soțul, viitorul soț să aibă un statut material mai mare decât al meu. În momentul în care femeia câștigă mai mult ca bărbatul, bărbatul nu se mai simte bărbat, nu mai e respectat atât de mult de acea femeie. Pentru mine personal un 30-35 ar fi perfect, poate chiar 40 dacă arată bine. Eu sunt o fată foarte sinceră”, a spus ea la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest