Înspăimântată de război, Gabriela Cristea a luat o decizie radicală. Mărturisiri la Xtra Night Show: „Până în ultima clipă”

 

Împreună cu soțul său Tavi Clonda, prezentatoarea TV a stabilit care sunt prioritățile familiei sale acum, pe timpul războiului din Ucraina.

 

Mulți români se tem că războiul din Ucraina se poate extinde. Asta și pe fondul declarațiilor venite din partea uneia din taberele beligerante, dar și a declarațiilor din țările NATO. Dintre ei face parte și îndrăgita Gabi Cristea, mamă a două fetițe. Având în vedere responsabilitățile pe care le are, pe plan familiar, prezentatoarea TV este speriată de evenimentele care se întâmplă la doar câțiva kilometrii de granița cu România.

 

Chiar dacă este înspăimântată de o posibilă extindere a conflictului militar, Gabriela Cristea a precizat a decis să fie optimistă și să-și vadă mai departe de activitățile sale. La Xtra Night Show, vedeta a declarat că a decis să-și onoreze în continuare toate contractele. Ea continuă să facă vloguri și să se bucure de tot ceea ce făceau și până acum, fără a se panica prea mult și să-și facă singură rău, dar și să le sperie pe fetele lor.

 

”Deocamdată noi am vorbit și ideea e că mergem mai departe, muncim, ne vedem de casă în continuare, ne vedem de copii. Noi nu avem rude în străinătate. Rămâi și muncește până în ultima clipă, fă-ți datoria față de tine în primul rând, ia-o pas cu pas și nu te panica, nu o lua pe bălării”, a spus ea la Xtra Night Show, la Antena Stars.

 

În altă ordine de idei, în exclusivitate la show-ul de la Antena Stars, Gabi Cristea a dezvăluit că a apelat la medicul estetician și a făcut o ajustare la nivelul buzelor, însă puțin sesizabilă. ”Mi-am pus acid, dar practic mi-am făcut o corectură, nu se vede. I-am zis să-mi pună, dar să nu se facă”, a mai spus Gabriela Cristea.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest