Interviu exclusiv cu Fulgy! Cu ce se ocupă băiatul Clejanilor acum, după ce s-a reprofilat: “Pot fi oricând profesor”/ VIDEO

 

Fulgy a oferit un interviu exclusiv pentru “Xtra Night Show”, după controversele care au avut loc în jurul lui. Fiul Clejanilor a dezvăluit cu ce se va ocupa de acum înainte și mai mult decât atât, este implicată chiar și sora lui.

Face ce face și reușește să atragă atenția tuturor asupra lui. La scurt timp după ce a fost externat, Fulgy a făcut câteva declarații despre ce schimbări are de gând să facă în viața lui. Potrivit spuselor sale, fiul Clejanilor s-a apucat de impresariat artistic, iar prima cântăreață de care are de gând să se ocupe este nimeni alta decât sora sa.

“Vreau să fac câteva anunțuri pentru presă, pentru domnul Capatos. Numele meu de scenă din Fulgy se transformă în Mister Moft. Margherita se reapucă de cântat, după ce am convins-o. mai nou sunt impresar. Nu am atestat de impresar, dar am de muzică clasică. Pot fi oricând profesor. Nu am continuat studiile la Conservator că am dat de cașcaval de mic. Mama m-a învățat că banii se fac ușor, nu cu sapa.”, a spus Fulgy, în exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Cât despre sumele pe care le va negocia pentru sora sa, Fulgy a dezvăluit că în funcție de statutul financiar al clienților va crea și pachetele pe care le va vinde.

“În funcție de calitatea persoanelor ne vom înțelege la o sumă top. Marga nu va cânta la nunți, va cânta în cluburi sau la Joshua Castellano.”, a mai spus Fulgy.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest