Ioana Ginghină, dezvăluiri la XNS despre scandalul cu Cove, fostul ei iubit: „Sper că nu e genul răzbunător”

 

Cunoscuta actriță a vorbit despre scandalul cu Cove, în urma căruia spune că ar fi pierdut destul de mult.

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, Ioana Ginghină a oferit un interviu în care a atins și un subiect sensibil, și anume scandalul cu Cove. Actrița a fost într-o relație cu Gabriel Coveșeanu, cel care îi este și director la Teatrul Ion Creangă. Însă povestea de iubire s-a rupt, după ce aceasta s-a îndrăgostit de Alexandru Papadopol. De atunci, nu a mai prins o premieră, ci joacă doar în piese vechi.

 

Întrebată despre acest aspect, Ioana Ginghină a spus: „Da, n-aș vrea să intru în subiectul ăsta, pentru că ultima dată când am scris despre subiect nu a fost bine, a fost cu (...) adică am pierdut tot, și sănătate, și bani, și avocați, și de toate. E un of al meu, dar sper să se rezolve, că eu deocamdată sunt destul de lasă-mă să te las”.

 

Actrița a mai precizat la Xtra Night Show că nu se judecă cu teatrul și că, totodată, speră ca fostul ei partener să nu aibă o fire răzbunătoare: „Nu mă judec cu teatrul. Conform articolului pe care l-am scris, l-au preluat ziarele și mai sunt comisii de astea de etică. A ieșit rău, pentru că la mine s-au adunat. De obicei tac, tac și mai ales că e vorba de Cove, care mi-a fost și iubit, e cumva urât să vorbești așa. Sper că nu e genul răzbunător, dar acum nu știu ce să zic”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest