Ioana Ginghină și Răzvan Fodor, detalii inedite din culisele serialului Adela! „Stăm la cort sau la rulotă! Băi, e drăguț!”

 

La Xtra Night Show, cei doi actori, care interpretează rolurile unor frați în serialul de la Antena 1, au furnizat o serie de amănunte din timpul filmărilor.

 

Ioana Ginghină și Răzvan Fodor au oferit la Xtra Night Show o serie de detalii neștiute despre modul în care decurg filmările la producția Adela. În cadrul serialului, ei joacă rolul unor frați, Miki Scoarță, proprietara unei cofetării de cartier, şcolită la Paris, care s-a întors în ţară să demonstreze cum stau lucrurile cu dulciurile franţuzeşti, și Sebi.

 

Cei doi au dezvăluit la Xtra Night Show faptul că filmările au loc în Butimanu, dar și la Izvorani, însă Ioana Ginghină își petrece timpul doar în localitatea Butimanu, având un personaj care stă la țară. Spre deosebire de Răzvan Fodor, el merge atât la Butimanu, cât și la Izvorani, împățindu-se între țară și oraș.

 

”Sunt cinci zile de filmare, două sunt la Butimanu, trei la Izvorani. În Butimanu sunt niște case de cârpici, dar, băi, e drăgut. Stăm la cort sau la rulotă”, au declarat cei doi la la Xtra Night Show.

 

Răzvan Fodor și Ioana Ginghină au mai spus că în prezent filmează pentru sezonul 3, cel care se rulează și pe post, însă acesta nu s-a terminat încă și nu știu cum se va încheia acesta.

 

Cu ceva timp în urmă, Răzvan Fodor mărturisea că este încântat de revenirea pe micile ecrane: „Mă bucur că m-am reîntors într-o echipă cu care am lucrat la multe seriale, cu oameni dragi mie şi mă refer aici deopotrivă la echipă şi la actori. Nu am mai jucat de mult timp într-o astfel de producţie, aşadar, provocarea e cu atât mai mare. Personajul meu este un procuror născut şi crescut în mahala, fratele şefei Adelei, şi în poveste va fi unul dintre pionii care vor crea suspans”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest