Irina Fodor a dat din culisele show-ului Asia Express: „Multe dintre probe le-am testat pe pielea mea!”

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, Irina Fodor a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat pe parcursul Asia Express.

 

Rolul de prezentatoare în cadrul emisiunii Chefi la cuțite a pregătit-o pe Irina Fodor pentru ce a urmat: moderatoarea spectacolului TV Asia Express – Drumul Împăraților. Pusă să caracterizeze într-un singur cuvânt experiența trăită la Asia Express, Irina Fodor a răspuns fără ezitate: intens!

 

Irina Fodor a mărturisit la Xtra Night Show că în fiecare zi îi aștepta pe concurenți cu sufletul la gură la destinație. Mai mult decât atât, prezentatoarea de la Asia Express ar fi vrut să fie alături de concurenți atunci când aceștia își căutau cazare. Ea a recunoscut că emoțiile sunt extrem de puternice, fie că ești concurent, fie că faci parte din echipa de producție și chiar dacă joci rolul prezentatorului.

 

”Eu sunt un mic șoricel de bibliotecă, sunt destul de tocilară, așa că îmi făceam temele foarte bine. Înainte să ajungă ei la jocurile de amuletă, multe dintre ele le testam pe pielea mea, ca să văd cam cât de greu o să fie, să îi pot pregăti”, a spus Irina Fodor

 

Gazda Asia Express a dezvăluit că oboseala își spunea cuvântul la sfârșitul oricărei zile. De asemenea, și somnul a cam dispărut din peisaj la Asia Express. Irina Fodor a mărturisit că obișnuia să se culce cât de devreme posibil, pentru a fi într-o formă fresh a doua zi, dis-de-dimineață, pentru o nouă cursă.

 

”Eu mă culcam cât de devreme puteam. La 11 îmi doream să fiu în pat, pentru că la 4 mă trezeam, avem nevoie de câteva ore să arăt a om și să îmi funcționeze capul limpede. Concurenții, echipele de teren, reporterii, în aceeași situație. Nu cred că apucau să doarmă mai mult de patru ore pe noapte”, a spus Irina Fodor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest