Irina Stroia de la Insula Iubirii a găsit calea spre succes! Din ce face bani: „Suntem singurii pe Europa!”

 

Fosta ispită a descoperit un business de nișă prin care speră să dea marea lovitură și să nu mai aibă de acum încolo grija zilei de mâine.

 

Înainte să participe la Insula Iubirii, Irina Stroia aplica gene, fir cu fir. Acum a descoperit o metodă revoluționară: genele magnetice de nurcă și a importat-o și în România. Ea a dezvăluit în cadrul emisiunii Xtra Night Show ideea de business prin care plănuiește să se îmbogățească, anume aplicarea genelor magnetice din păr de nurcă, acestea fiind la mare căutare în special pentru că par naturale.

 

Ispita de la Insula Iubirii a spus că are o clientele deja formată, fiind numeroase femei care doresc să aplice pentru astfel de gene și mai nou vrea să lanseze cât de curând și genele magnetice din păr de nurcă artificial. ”Eu pun de ani de zile gene fir cu fir și veneau cliente care veneau cu genele distruse și am zis că trebuie să găsesc o soluție care să fie foarte rapidă și foarte ieftină. La calitatea pe care o avem suntem singurii pe Europa”, a spus ea la Antena Stars.

 

Irina Stroia  a rememorat și un moment mai dificil al vieții ei, ce s-a petrecut cu un an în urmă, atunci când a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Ea a spus că nu a luat niciun tratament, dar a renunțat la produsele pe bază animală și astfel a reușit să treacă peste boală. ”Nu mi-a dat niciun tratament, am renunțat de tot la produse pe bază animală. Acum s-a micșorat la jumătate (n.r rana din interior). Nu am luat niciun tratament, somn și atitudine pozitivă”, spunea ea la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest