Irinel Columbeanu a dezvăluit la Xtra Night Show cum s-a produs AVC-ul: „Abandonasem tratamentul, dar cauza a fost alta…”

 

Fostul afacerist a venit în studioul Antena Stars, aceasta fiind prima apariție TV după ce a suferit accident vascular cerebral.

 

Începutul de an nu a fost cel pe care și-l dorea Irinel Columbeanu. După apariția celui de-al doilea volum al cărții biografice, acesta s-a simțit rău, a fost internat de urgență la spital, unde a fost operat în grabă, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Perioada de refacere a decurs excelent pentru afacerist, astfel încât aseară a fost prezent în studioul Xtra Night Show.

 

Invitat la emisiunea moderată de Capatos, Irinel Columbeanu a spus că nu își mai lua tratamentul, dar nu crede că acesta e motivul pentru care a făcut iar AVC. El a ținut să precizeze că din cauza acestei probleme de sănătate poți fi la limita dintre viață și moarte. Norocul său a fost faptul că vasele de sânge nu s-au spart producându-se hemoragie, astfel că medicii au acționat imediat și l-au băgat în sala de operație

 

”Sincer cam abandonasem tratamentul, dar nu cred că asta a fost cauza. Cauza a fost faptul că există niste acumulări de colesterol pe niște pereți interiori ai unor vase de sânge care irigă creierul, sângele circulând cu destul de mare viteză mai smulge niște bucățele din aceste depuneri, blochează la un moment dat vasele capilare care irigă o părticică din creier, care nu mai e alimentată cu oxigen din cauza lipsei de flux sanguin și mori, așa se produce AVC-ul”, a spus fostul milionar în direct la Antena Stars.

 

În altă ordine de idei, Irinel Columbeanu a primit o propunere care-l fascinează: să facă din cărțile sale biografice un joc video. „Pe baza cărții mele să facem un joc. Am văzut așa în imaginație, ca unele personaje să poată fi activate într-un joc video. Mi s-a părut o idée bună. Sunt încurajate astfel de producții care ne țin practic în casă. În ultimele nopți m-am gândit destul de mult la acest joc. Va fi o vânătoare de comori, care vor fi armonizate cu personajele. Cred eu că cel care-și asumă crearea conținutului acestui joc trebuie să-și pună toate problemele. Nu am intrat încă în toate intestinele jocului”, a spus Irinel Columbeanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest