Irinel Columbeanu a risipit o avere exorbitantă: ”Undeva la 50 de milioane de euro cash”

 

Încă nimeni nu-și explică modul în care afaceristul a pierdut o sumă atât de mare de bani.

Irinel Columbeanu a fost, nu cu foarte mulți ani în urmă, unul dintre cei mai bogați români. Unul dintre prietenii apropiați ai afaceristului, Nicușor Stan, estimează că au fost momente în care Irinel avea lichidități de 50 de milioane de euro! La Xtra Night Show acesta și-a manifestat nedumerirea cu privire la pierderea unei averi atât de mari.

”Părerea mea este că o proastă gestionare a unei afaceri poate duce unde l-a dus pe el. Nu consider că cineva l-a păcălit. A stat undeva la 50 de milioane de euro cash, ceva de genul. Știm cu toții că a avut foarte mulți bani”, a declarat Nicușor Stan, la Xtra Night Show

Serghei Mizil are, în schimb, o explicație pentru decăderea financiară a lui Irinel Columbeanu, pe care o leagă de moartea tatălui acestuia. "Nu știu dacă a avut vreo avocată, și nu știu dacă a pus casa pe numele ei. Cred că a avut un act. în mod normal când faci chestiile astea îți dau o sumă, pun casa, și dacă tu îmi dai suma înapoi ...tot un fel de gaj (…) El zice că nu știe cum o cheamă pe avocată, când îl întreb zâmbește.

Teoria mea, părerea mea e că tatăl lui a fost un mare creier. Când s-a dus tatăl lui, s-a curățat și el. Asta e teoria mea. (…) În clipa în care s-a curățat bătrânul s-a terminat totul", a spus Serghei Mizil.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest