Irinel Columbeanu, în exclusivitate la Xtra Night Show despre cartea pe care o va lansa: „Vor fi și secrete”

 

Omul de afaceri a dezvăluit că le-a invitat la lansarea cărții biografice pe femeile din viața lui.

 

După ce Codin Maticiuc a lansat cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru. Dresor de lei și de fraieri”, iată că Irinel Columbeanu nu a mai așteptat să-i aștearnă cineva viața pe hârtie, a luat problema în propriile mâine, pixul în brațe și a trecut la muncă, apreciind că și existența sa tumultoasă merită să fie cuprinsă între coperțile unei cărți.

 

Prezent în platoul Xtra Night Show, fostul milionar a dat câteva indicii cu privire la lucrarea pe care o pregătește. Astfel, cel alintat în perioada de glorie cu apelativul Iri a spus că pregătește mai multe volume, iar cel pe care-l va lansa acum va fid oar începutul. Afaceristul a scris o carte despre relația lui cu Romanița Iovan, cea cu Anna Lesko, dar și despre căsnicia cu Monica Gabor. Despre fostele partenere, dar și despre drumul său în viață, fostul milionar a decis să scrie mai multe volume. În curând, va avea loc lansarea primului volum, iar Irinel Columbeanu a invitat și eroii acestuia la marele eveniment.

 

Am întrebat multă lume dacă pot vorbi de ei sau de ele și am încercat să păstreaz o atitudine decentă față de aceste persoanje. De altfel, câteva dintre ele vor fi prezente și la lansare. Eu așa am gândit lansarea, să invit și câteva dintre personajele cărții”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, la Xtra Night Show. Pentru a-I incita pe cititori și a-I determina să cumpere volumul, Columbeanu a menționa că sunt și informații care erau secrete până acum. Vor fi și secrete. Secretele cele mai interesante sunt secretele sub lumina zilei”, a spus proaspătul scriitor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest