Iulia Albu, dezvăluire incredibilă la Xtra Night Show: „Semăna, să știi!”

 

Iulia Albu a recunoscut că partenerul ei de la Dancing on Ice- Vis în doi, Marian Prisăcariu, seamănă izbitor cu fostul ei soț, Mihai Albu.

 

În exclusivitate pentru emisiunea Xtra Night Show, Iulia Albu a recunoscut că partenerul ei de la Dancing on Ice- Vis în doi, Marian Prisăcariu, seamănă destul de mult cu fostul ei soț, Mihai Albu. Cu toate astea, îndrăgita vedeta susține că a realizat care este problema, dar acum și-a dat seama de asemănarea frapantă care există între cei doi.

 

„Doamne, deci nu știam care era problema, acum am aflat. Deci, semăna, să știi. Contează că am făcut niște lucruri foarte frumoase acolo”, a mărtusit Iulia Albu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

Chiar dacă a fost eliminată din emisiunea Daning on Ice- Vis în doi, Iulia Albu este mândră de tot ce a realizat prin participarea ei. Între ea și partenerul său a existat și un mic conflict înainte de proba care a dus la părăsirea întrecerii.

 

La antrenamentele dinaintea probei, cei doi au avut un schimb mai dur de replici, pornind de la o serie de reproșuri făcute de Marian. „Hai, că trebuie să ne pregătim„, i-a spus Marian Iuliei Albu. „Toate echipele sunt mai bune decât noi pentru că sunt echipe. Noi suntem singura echipă care nu suntem echipă„, a fost supărarea lui Marian.

 

Ok! Eu nu pot cu acest om… Lasă-mă în pace!”, a replicat Iulia Albu. Pe gheaţă, Iulia n-a ascultat toate sfaturile primite de la Marian.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest