Iulia Albu, mărturisiri la Xtra Night Show despre bărbatul din viața ei: „Mi-a dat aripi să pot zbura!” Ce sacrificiu a făcut Mike!

 

Amfitrioana „I.A. cu Stil” și-a deschis sufletul și a vorbit deschis la emisiunea lui Dan Capatos despre relația de iubire pe care o are cu actualul ei partener și despre planurile pe care și le-au făcut împreună.

 

Vedeta de la Antena Stars a povestit că Mihai Alexandru, partenerul ei de viață, o susține întotdeauna în ceea ce face și e alături de ea. Iulia Albu spune că tot timpul iubitul ei a simțit când e momentul să iasă dintr-un anumit proiect și mereu a avut dreptate și lucrurile chiar așa au stat.

 

”El mi-a spus întodeauna când să plec de la un post TV. El vedea niște lucruri pe care eu nu le vedeam și întodeauna a avut dreptate. Eu nu sunt genul care comentează lucrurile acestea și mai ales sunt gestul care nu comentează foștii colegi, dar au fost multe motive care m-au determinat să plec. Le vedeam și eu, le vedea și el. El a fost omul care m-a împins ca să pot zbura, nu am avut curajul să fac acel lucru în acel moment. E important să faci parte dintr-un colectiv cu care împărtășești lucruri și valori comune, cu care ai acelea viziuni”, a spus Iulia Albu la Xtra Night Show.

 

Iulia Albu a dezvăluit la Xtra Night Show marele sacrificiu pe care Mihai Alexandru l-a făcut pentru a fi împreună. Iubitul ei a renunțat la cariera pe care o avea la Londra și a acceptat să revină în România doar pentru a fi împreună cu ea. În plus, vedeta de la Antena Stars susține că partenerul ei de viață o iubește foarte mult pe fiica ei din fosta căsnicie, iar acest lucru o bucură extrem de mult. Ea a mai mărturisit că își doresc să aibă împreună nu un copil, ci chiar mai mulți și speră ca în curând să poată să dea vestea cea mare.

 

„El s-a mutat din Londra în România, pentru că altfel nu am fi putut avea o relație. Nu simt o responsabilitate din punctul acesta de vedere, dar nu cred că are ce să nu meargă în relația noastră. Totuși, niciodată nu e cazul să te antepronunți. E extraordinat să ai alături de tine un bărbat care îți iubește copilul tău de parcă ar fi al lui. Vrem să avem copii împreună. Nu unul, chiar mai mulți”, a mărturisit Iulia Albu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest