Iulia Albu, tentată să participe la Asia Express! A găsit și partener: „E un viking!”

 

La Xtra Night Show, celebra stilistă a dezvăluit că a fost prinsă de experiența avută la Asia Express și nu ar spune nu unei eventuale participări din postura de concurentă la o ediție ulterioară a show-ului de la Antena 1.

 

Iulia Albu a participat în această ediție a emisiunii Asia Express din postura de invitat surpriză, al cărui principal rol era acela de a pune și mai tare concurenții în dificultate. Luată de val, vedeta nu doar că nu le-a creat probleme majore Natanticilor, ci chiar le-a dat o mână serioasă de ajutor în Georgia. Celebrul designer și critic de modă se gândește foarte serios ca la o nouă ediție a show-ului de la Antena 1 să participe în calitate de concurent.

 

La Xtra Night Show, Iulia Albu a dezvăluit că a luat această variantă în considerare și fanii chiar și-ar dori să o vadă în competiție, însă momentan nu s-a decis 100% dacă ar putea face față cu brio provocării uriașe. ”Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul. Trebuie să mă gândesc, sunt atâtea variabile. Oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde. Eu nu am intrat cu nicio temere acolo. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol”, a spus ea la Antena Stars.

 

În privința coechipierului de la Asia Express, Iulia Albu i-a făcut o propunere deschisă și directă chiar moderatorului de la Xtra Night Show: „Dane, mergi cu mine dacă mă înscriu?” „Eu nu rezist fizic la probele alea. Poate dacă îmi dau să fac niște puzzle-uri”, a refuzat, oarecum delicat, Dan Capatos. Iuliei i-a picat apoi ideea de a face concurs între urmăritorii de pe rețelele de socializare, de unde să-și extragă apoi coechipierul.

 

Însă, în cele din urmă, Iulia Albu a mai mărturisit că i-ar plăcea foarte mult dacă tatăl său i-ar deveni coechipier, asta deoarece un bărbat foarte puternic și care ar face față cu brio acestui show și tuturor provocărilor. ”Cum ar fi să mă duc cu tata, tata e un viking, e foarte puternic, e înalt. Cum ar fi să mă duc. Cred că mi distruge psihic, semăn mult cu el”, a spus Iulia Albu la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest