Iulia Sălgean a explicat de ce toți prietenii au părăsit-o pe Bianca Drăgușanu: „Mi-a dat o lecție foarte bună”/ VIDEO

 

Dacă în urmă cu puțin timp se declarau prietene foarte bune și se vizitau constant, iată că acum relația de amiciție s-a transformat într-un război total în ceea ce le privește pe Iulia Sălăgean și pe Bianca Drăgușanu. Exclusiv pentru „Xtra Night Show”, mama fiicei lui Alex Bodi a atacat-o dur pe Bianca și a explicat care este motivul din cauza căruia a rămas fără niciun prieten.

Iulia Sălăgean a făcut acuzații dure la adresa Biancăi Drăgușanu, după ce în presă a apărut o serie de imagini deocheate cu cele două din baia unui restaurant de lux, fiind ferm convinsă că cea care le-a dat presei a fost nimeni alta decât blondina.

”Nu este din dormitor, este dintr-o baie a unui restaurant din Poiana Brașov. Eram mai multe fete, nu doar eu cu ea. Am râs când am văzut acel articol. Cât de frustrată să fii să pui o poză cu tine în fundul aproape gol în presă. Bianca a pus poza, doar noi aveam poza. Am și făcut, pe baza acelei distracții, din acea baie, un TikTok. Poftiți femeie cu o carieră, în ghilimele, în spate, în vârstă de 40 de ani. A dat cu bățul în baltă și și-a murdărit coroana de noroi”, a spus Iulia Sălăgean despre Bianca Drăgușanu.

Și chiar dacă până acum au adus acuzații grave una celeilalte, Iulia Sălăgean a mărturisit că dacă Bianca Drăgușanu ar dori să vorbească cu ea pentru a lămuri situația controversată in care se află, atunci cu siguranță ar accepta.  

”Eu chiar o rog să vorbească cu mine și să spună ce o deranjează. Ea are niște reacții prostești a unor filme pe care și le produce singură în cap. E foarte simplu să mă sune, eu nu sunt genul de om care să am orgoliu mai mare decât mine, așa cum e ea. Ea a fost prinsă cu mâța-n sac când am avut cearta aceea, dacă nu era adevărat ea putea să vorbească să-mi spună.”, a mărturisit Iulia Sălăgean

Cât despre motivul din cauza căruia toată lumea a plecat și a părăsit-o pe Bianca Drăgușanu, Iulia Sălăgean susține că ar consta în modul acesteia de a fi și din cauza atitudinii nepotrivite pe care a avut-o cu oamenii din jurul ei.

”Totul e adevăr. A fost o persoană falsă, mi-a dat o lecție foarte bună, eu mi-am deschis sufletul în fața ei, dar ea a fost perversă și falsă. Toți prietenii au trădat-o, toate cunoștințele au trădat-o, vorbește de oamenii ca fiind tradători, dar vorbește despre ea. Ea s-a dat prietena mea”, a mai spus Iulia Sălăgean la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest