Iuliana Marciuc, după ce s-a aflat de sarcina Dianei Enache: ”Și-a impus voința asupra tuturor, un scorpion conducător”

 

Diana Enache își așteaptă primul copil, iar Iuliana Marciuc a făcut câteva declarații în exclusivitate pentru Xtra Night Show după ce s-a aflat de sarcina acesteia.

 

Îndrăgita prezentatoare TV a menționat că nu va comenta prea multe în privința acestui subiect, deoarece Diana a ales să nu ofere declarații. Decizia de a nu comenta a fost luată de comun acord, respectându-se voința Dianei. „Știi ceva? Dacă fiica mea bonus, așa se numește Diana, a ales să nu comenteze, de ce aș comenta eu? În acest subiect am decis cu toții să nu comentăm. Ea și-a impus voința asupra tuturor, un scorpion conducător”, a declarat ea.

 

Întrebată dacă Adrian Enache este fericit în acest moment, prezentatoarea TV a subliniat că el este, în general, un om fericit, care știe să se bucure de fiecare moment din viața sa. „Tu nu știi că el e fericit oricând și oricum? Da, Diana Enache este discretă, așa am cunoscut-o și eu, dar acum probabil și datorită conjuncturii și datorită felului în care uneori presa a relatat anumite lucruri, ea a decis să nu comenteze. Noi îi respectăm decizia!”, a mai adăugat aceasta.

 

De asemenea, Iuliana a menționat că Diana Enache este discretă și că, în urma anumitor contexte și modalități în care presa a prezentat anumite lucruri, „fiica sa bonus” a decis să nu ofere comentarii, iar ei respectă această decizie. „Diana seamănă cu tatăl ei foarte mult și este plină de energie permanent, este veselă și fericită oricând. Ăsta este un lucru foarte bun pentru o domnișoară”, a precizat prezentatoarea TV


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest