Izabela și Blaze de la Mireasa, gata de nuntă! „El are o situație cu actul de celibat!”

 

La Xtra Night Show, cei doi concurenți de la Mireasa, au dezvăluit de ce se grăbesc așa tare cu cununia civilă. Când va avea loc marele eveniment!

 

Izabela și Blaze vor deveni oficial soț și soție în doar câteva săptămâni. Cei doi au fixat cununia civilă pentru luna octombrie. La emisiunea Xtra Night Show, ei au explicat de ce se grăbesc. Astfel, Blaze, care este nigerian la origine, are nevoie de un certificat de celibat, care nu se obține tocmai ușor și a cărui valabilitate durează doar 3 luni. Cum a făcut rost de acest document, gata și căsătoria. Cununia civilă o avem în octombrie. El a avut o situație cu actul de celibat, care e valabil 3 luni. Trebuie să demonstreze că nu mai are alte neveste”    , a explicat Izabela.

 

Invitați la Xtra Night Show, unii dintre cei mai îndrăgiți concurenti ai show-ului Mireasă, Blaze și Izabela își continuă povestea de pee crane în viața reală. Cununia civilă va fi un eveniment cu puțini invitați, asta și din cauza situației cu pandemia, dar și a distanței lungi dintre cele două țări, astfel încât Blaze speră ca măcar părinții săi să ajungă în România să-l vadă mire. De la mine nu vor veni multe rude, din cauza distanței și corona. Dar cred că va veni mama și tata”, a spus Blaze.

 

Cei doi se vor cununia în biserică chiar dacă Blaze e de altă religie, însă Izabela a mărturisit că acum este posibil și acest lucru fără ca unul dintre cei căsătoriți să adopte religia celuilalt, așa cum se întâmpla în urmă cu ceva timp. De altfel, din iubire pentru Izabela, Blaze s-a arătat dispus să-și schimbe și orientarea religioasă: Nu sunt ortodox, dar nunta o putem face oriunde. Dacă mă mut la ortodoxie, trebuie să-mi schimb numele?”, s-a interesat Blaze.

 

La început, tânărul cuplu și-a propus să trăiască din monetizări de pe Youtube: „Acum facem un vlog împreună. Ea are un canal de gătit. Am vrea să facem un daily blog, cu tot ceea ce facem în fiecare zi. După ce s-au uitat la noi 5 luni la Mireasă. E însă destul de greu să editezi un  video, durează cam 3-4 ore”, au spus cei doi.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest