Jador, despre perioada dificilă prin care trece din cauza fostei partenere! De ce nu vor să fie împreună deși se iubesc/ VIDEO

 

Jador a mărturisit că trece printr-o perioadă dificilă, din cauza fostei partenere de viață, pe care încă o iubește, dar cu care nu poate fi într-o relație. Motivul? L-a dezvăluit în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Jador face față cu greu despărțirii de fosta sa iubită, iar în cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru “Xtra Night Show”, artistul a dezvăluit cât de mult o iubește pe cea cu care a avut o relație înainte. Deși se bucură de mult succes pe partea profesională, artistul a mărturisit că pe plan sentimental nu o duce deloc bine.  

”Sufăr, de asta am venit aici că sufăr, sufăr după fosta, am băut și eu un pahar de vin, două, trei pahare (n.r. ce face în această situație) Dacă aș fi fost lacom, mi-a plăcut distracția și femeile nu mi-ar mai fi ars de muncă, sincer sunt mai singur decât crede lumea, pe partea sentimentală stau foarte prost și probabil o să trec peste perioada asta greu, sufăr. O să scot o piesă care se numește aseară dansai singură și este pentru ea, tot ce înseamnă muzică de dragoste este pentru ea.”, a declarat Jador la Xtra Night Show.

De ce nu vor să se împace

Tot în cadrul interviului pentru Xtra Night Show, Jador a dezvăluit că motivul pentru care nu își dorește să se reîmpace cu fosta iubită, deși încă o iubește, este pentru că de fiecare dată când hotărăsc să formeze un cuplu, apar neînțelegeri și conflicte.

”Când o să vină o fată care să mă facă fericit o să vină o piesă de dragoste fericită, ne-am cunoscut de mult timp, am fost mai întâi colegi, o iubesc nespus, o iubesc foarte mult, dar când mă duc acasă am nevoie să mă ia cineva în brațe, sa nu fie scandal ( n.r. nu vrea să se mai împace)”, a mai spus artistul momentului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest