Jean de la Craiova a anunțat în exclusivitate la XNS că își lansează o carte: Se va numi ”Viața unui lăutar”

 

Cântărețul este decis să treacă la un alt nivel și să-și povestească întreaga viață între coperțile unei autobiografii.

 

După ce a performat în muzică, Jean de la Craiova apreciază că a venit timpul să-și expună viața și într-o carte autobiografică. În exclusivitate la Xtra Night Show, el a dezvăluit că opera va vedea lumina tiparului în această toamnă. Cântărețul a mai spus că o femeie care locuiește în străinătatate, dar care e originară din Chișinău se ocupă de redactarea lucrării. Jean de la Craiova susține că această carte va fi una în care povestește întreaga sa viață, toți anii de carieră, momentele frumoase, dar și cele mai puțin frumoase ale vieții.

 

”Sper cu ajutorul lui Dumnezeu ca în toamna aceasta, octombrie noiembrie să o finalizez. Sunt atâtea peripeții, atâtea momente frumoase, mai puțin frumoase. E o poveste a carierei mele. Se va numi ”Viața unui lăutar” e pentru oamenii veseli sau triști, poate îți mai dă o lacrimă, dar îți revi imediat”, a spus Jean de la Craiova la Antena Stars.

 

Totodată, cântărețul – scriitor își propune și o mega-petrecere o dată cu evenimentul cultural. El a mărturisit că va invita pe toți cei dragi, televiziunea, prietenii de suflet, dar bineînțeles și familia și toți cei care au fost alături de el până acum în carieră și în viața personală. ”Cred că o să fie muzică veche, într-o locație cu tradiție, cu hangițe. O să fie ceva frumos, chiar o să vă invit”, a mai spus Jean de la Craiova.

 

În altă ordine de idei, într-o discuție cu reporterii Antena Stars, Jean de la Craiova a atins un subiect intim, legat de fidelitatea în cuplu. Manelistul a declarat că se uită după fete pe stradă, mai ales când le vede în ținute sexy, însă rămâne doar cu uitatul, fiind un bărbat devotat pentru soția lui.

 

"Cine nu e gagicar în ziua de azi? Adica cine nu e, doarme pe el, ce să zic. Ele provoacă, că daca vezi o fata frumoasa pe strada, imbracata mai așa, să se vadă un picior frumos. (...) Toate femeile sunt frumoase, normal că ne uitam. Ce sa atingem? Nu atingem, ramanem cu uitatul. Ne uitam ca de aia aveam ochi. (...) În 27 de ani, femeia mea stie ce are la usa si ca sunt un bărbat cuminte. Este vorba despre compatibiliatate între două persoane.", a declarat Jean de la Craiova la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest