Johny Romano, mărturisiri în exclusivitate la Xtra Night Show: „Să sune natural, din Ferentari!”

 

Tânărul care a rupt topurile cu piesa „Na janau” a vorbit în premiera la Antena Stars despre relația cu Connect-R și ascensiunea în muzică.

 

„Na janau” a spart trending-ul pe Youtube. În doar o săptămână are aproape 900.000 de vizualizări. Johny Romano a vorbit la Xtra Night Show despre ascensiunea sa muzicală fulminantă și relația cu Connect-R, cel care îi este un fel de mentor. Noua vedetă a mărturisit că într-o zi s-a apucat de cântat prin casă, în stilu-i caracteristic, iar un prieten l-a filmat și a urcat videoclipul pe rețelele de socializare, acolo unde l-a etichetat și pe Connect-R.

 

Connect-R a văzut mesajul și, fără să stea prea mult pe gânduri, l-a chemat la studio, unde au înregistrat piesa prin care Johny Romano a devenit cunoscut. ”Felul în care fac muzică cu el... unul cu altul, totul iese extraordinar, rapid, de cele mai multe ori nici nu vorbim între noi. Nici nu apucă să termine propoziția, știu ce vrea să zică, și invers, la fel. Cultura muzicală e foarte asemănătoare”, a spus Johny Romano.

 

Cântărețul a explicat și dezacordul „mă vede țiganii”, din refrenul cântecului său: ”Am făcut versul ”Mă vede țiganii” ca să fie cât mai veritabil. Ca să sune natural, din Ferentari. Mi-am asumat. Asta este până la urmă, am vrut un refren autentic, al nostru și am zis să fac versul așa, că poate se subînțelege ceva”, a spus Johny Romano la Xtra Night Show.

 

La Neața cu Răzvan și Dani, Connect-R a vorbit, de asemenea, de începutul relației cu Johny Romano: „Păi practic mi-a trimis un filmuleț pe Instagram, nu m-a convins foarte tare, dar apoi a venit și a inistat. A venit cu cineva la studio și când l-am auzit în engleză am muțit. M-a impresionat povestaea lui. Vine din Ferentari, unde șansele de a reuși sunt aproape 0, cu toate astea, fiind într-o zonă periculoasă, cu dorguri și altele, el nu s-a atins de treaba asta, e un tip care a lucrat in IT, are o engleză impecabilă, cu un timbru impecabil. Noi ne-am asumat piesa asta cu totul, cu tot cu dezacordul de pe refren. El mi-a zis să fie autentic, să știe oamenii că de acolo vine. Avem vreo 4-5 piese gata, lucrul cu el e extraordinar de simplu, fac instrumentale. Efectiv deodată începe să cânte. El dă pe loc versurile”, spune Connect-R despre Johny Romano.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest