Jorge, despre experiența de la Te cunosc de undeva: „Încă mai merg pe tocuri dacă mă enervez”

 

Cântărețul a uimit pe toată lumea de fiecare data când a apărut în travesti la emisiunea Te cunosc de undeva.  

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, Jorge a povestit care au fost cele mai frumoase momente pentru el la Te cunosc de undeva. El a recunoscut că i-a rămas întipărit în minte momentul în care s-a transformat în cântărețul Azis. Mai mult, el a spus că a încercat să-l repete la câteva petreceri, doar că nu s-a bucurat de prea mult succes.

 

”A fost perioada aia genială, chiar zilele trecute vorbeam cu cineva. Și acum mai e, sezonul ăsta. Încă mai merg pe tocuri dacă mă enervez. N-am mai făcut asta de atunci... Nu poți să faci lucrul ăsta decât la Te cunosc Undeva. La un moment dat, la câteva party-uri, am încercat faza asta cu Azis și Beyonce și nu a fost bine”, a povestit Jorge.

 

Chiar dacă a ajuns la 40 de ani, Jorge se menține în formă. Reușește acest lucru cu ajutorul alimentației sănătoase, dar nu a negat faptul că la bere nu se poate abține: Eu nu pot să beau altceva decât bere și foarte rar se întâmplă asta, pentru că de la bere te faci... E greu să te abții vara. De abia ne-am întors dintr-un concediu, n-am putut să... E nasol că ai toată mâncarea la dispoziție la all inclusive și să te abții”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest