Kamara a deslușit misterul dispariției banilor de la concertul caritabil: „La final, după ce s-au făcut calculele…”

 

De-a lungul verii, artistul a organizat o serie de concerte caritabile, astfel încât să strângă fonduri pentru a-și ajuta băiețelul.

 

Micuțul Leon, băiatul lui Kamara și al fostei soții Oana, are o serie de probleme din naștere. El a fost operat de nu mai puțin de 8 ori, ultima data într-o clinică specializată din Barcelona. Pentru a strange banii necesari pentru tratamentul fiului său, artistul a organizat de-a lungul verii o serie de concerte caritabile. La unul dintre acestea banii strânși nu au mai ajuns la artist. La momentul respectiv, Kamara a dezvăluit la Xtra Night Show acest aspect, fiind contrariat că strângerea de fonduri nu și-a găsit destinatarul.

 

Prezent din nou în platoul Xtra Night Show, cântărețul a aflat între timp motivele pentru care doar o sumă mica, de sub 1000 de euro, a mai ajuns în posesia lui. El a declarat acum că au fost o grămadă de cheltuieli cu organizarea concertului respectiv, anume cu scena, cu ecranele, cu firma de bodyguarzi, cu toaletele ecologice și în plus cu o formație care a cerut bani pentru a presta la concertul caritabil.

 

”Mi s-a clarificat cumva ce s-a întâmplat. Deci, suma adunată 21.000 lei, s-au dus pe organizare. Adică a fost o proastă gestiune, în mare parte. Au plătit o scenă foarte scumpă, au dat acelor oameni care au venit, au pus scena, a mai fost o firmă de securitate, toalete și o formație care a fost plătită. Nu știu de ce, pentru că noi eram toți acolo pro bono, logic, toată lumea a venit pro bono. Aveam suficienți oameni, nu mai era nevoie să fie cineva plătit să cânte. Pe lângă asta, a mai fost un ecran care a fost adus la scenă nu știu de ce, și acolo s-au dat niște bani. Apoi, de asemenea, s-au luat din pușculița din care se puseseră banii. La final, după ce s-au făcut calculele, am înțeles de la organizator și de la cel care a făcut plățile, că se adunaseră 14.000 lei, per total. Ca un calcul simplu, la mine și la mama Andreei, al doilea caz, au ajuns suma de 7.000 și ceva de lei, 3.600 aproximativ de fiecare”, a declarat Kamara în exclusivitate la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest