Kamara susține că nu a încasat banii pe concertul caritabil pentru fiul său Leon: "S-au evaporat și nimeni nu îmi dă niciun răspuns”

 

Artistul a mărturisit în exclusivitate la Xtra Night Show că a fost păcălit la unul dintre evenimentele caritabile destinat băiețelului său.

 

Kamara luptă de o bună bucată de vreme ca băiețelul său să se bucure total de viață. Până acum, micuțul Leon a suferit nu mai puțin de 8 intervenții chirurgicale ca să poată merge normal. Din dorința de a-i readuce celui mic zâmbetul pe buze, de a-l vedea pe picioarele lui, la propriu, Kamara a organizat o serie de concerte caritabile, pentru a putea plăti tratamentul și eventualele noi operații, care sunt destul de costisitoare. Toate bune și frumoase, numai că la unul dintre aceste evenimente, artistul nu a mai primit banii strânși din partea organizatorilor.

 

La emisiunea Xtra Night Show, fostul membru al trupei Alb Negru a povestit cum au stat lucrurile. "S-au evaporat și nimeni nu îmi dă niciun răspuns. Au venit artiști, au donat bani artiști. Am făcut un eveniment pe 8 iulie. Au fost adunați bani din sponsorizări, și au fost și bani donați pentru Leon și Andreea. Nu știu ce sumă s-a strâns. La scenă ne-am scos din priză .. scena. Nu au apucat să cânte toți artiștii. La 22:20 de minute ne-au zis… gata.", a spus Kamara, la Xtra Night Show.

 

Kamara a vorbit și despre starea de sănătate a băiețelului său Leon. Artistul și cel mic se simt motivați să-și împlinească scopul nobil: "E o luptă pe termen lung. Întotdeauna am spus lucrul ăsta, și am răbdare. Întotdeauna lucrurile se construiesc în timp. În momentul de față, referitor la evenimentele pe care le fac pentru Leon, o să fac pe 8 și 9 octombrie la Vâlcea, un eveniment cu fotbal și muzică. Motivația lui este majoră când vede că părinții lui sunt alături de el și sunt stâlpii lui care îl susțin. Pe mine asta mă motivează mult, mai ales când îi văd sclipirea în ochi că vrea să se ridică și să meargă."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest