Kani de la Chefi la Cuțite, dezvăluiri exclusive la Xtra Night Show: „Pentru mine e o chestie foarte mică, ce se poate strica oricând!”

 

Fostul concurent la la Chefi la Cuțite a povestit cum este viața de tătic de fetiță. Cât de implicat este Kani în îngrijirea copilei și ce condiții a pus pentru cei care doresc să o vadă pe micuță.  

 

Kani de la Chefi la Cuțite a devenit tată de fetiță în ultima zi a lui septembrie. La nici două săptămâni distanță a venit în platoul Xtra Night Show pentru a spune cum I s-a schimbat viața de când a venit pe lume Eva, rodul iubirii cu Maria. Fostul concurent al show-ului de la Antena 1 consideră că Eva este ca un bibelou, ce s-ar putea strica oricând, de accea îi este puțin teamă să se implice în creșterea micuței care abia ce a apărut pe lume de două săptămâni. De aceea, greul cade pe soția lui, Maria, iar Kani așteaptă să dea o mână de ajutor atunci când i se cere.

 

În plus, mamele lui Kani și a Mariei sunt la datorie și fac cu schimbul pentru a da o mână de ajutor cu băițele și schimbatul scutecelor. Practic, cu două femei tot timpul în jurul copilei, Kani este mâna a treia atunci când e nevoie de ajutor.  

 

Omul foarfecă a povestit la emisiunea lui Dan Capatos: ”E drăguț, e ceva nou, primul copil pentru amândoi. Încercăm să învățăm ușor. Eu sunt de ajutor. Pentru mine e o chestie foarte mică și care se poate strica oricând. Eu sunt executant, aștept să-mi zică Maria să fac ceva. Până acum două zile a fost maică-sa la noi. Acum e maică-mea. Eu nu prea am loc”.

 

Pentru a o proteja pe Eva, dar și pe Maria, care se resimte după naștere, și pentru a nu apărea complicații generate de Covid 19, Kani a luat decizia ca oricine vine să-I vadă fetele să fie ori vaccinat, ori cel puțin testat: „Oricine vine să vadă copilul trebuie să-și facă un test. E mai și save pentru Maria, pentru că ea e mai protectivă. Maria e mai liniștită dacă știe că intră la fată doar vaccinații ori cei care au făcut un test”.

 

Kani spune că Eva seamănă mai mult cu mama ei decât cu el: „Seamănă cu Maria total, e întreagă mama ei. De la mine n-are tatuajele. Când am văzut-o a fost un șoc. Mi-a arătat Maria poze: e o chestie foarte mică, foarte slăbănoagă”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest