Kani, după patru luni în rolul de tătic: „Dacă ea are skill din ăsta, ce rost are să mă bag eu?”

 

Fostul concurent de la Chefi la Cuțite o ajută cu tot ce poate pe soția lui Maria atunci când vine vorba de micuța Eva, dar are și el o limită.

 

De patru luni, povestea de iubire dintre Kani și Maria a devenit una și mai profundă, de când pe lume a venit micuța Eva, rodul dragostei dintre cei doi. În mod firesc, de atunci, viețile celor doi s-au schimbat, au realizat că au pentru ce lupta, iar întreg universul se învârte în jurul bebelușei.

 

Sunt, așadar, patru luni de când viețile lui Kani și a Mariei au luat o nouă turnură. Cei doi sunt trup și suflet alături de micuța lor, dornici să o răsfețe, să-I facă toate voile, să aibă grijă de confortul acesteia. În eclusivitate la Xtra Night Show, Kani a povestit cum își împarte atribuțiile cu soția lui Maria în ceea ce privește creșterea micuței Eva și care este singurul aspect de care se teme.

 

Kani nu are curaj să-i facă baie Evei, pe care o consideră în continuare extrem de fragilă. De altfel, la emisiunea moderată de Dan Capaton, fostul concurent de la Chefi la Cuțite a spus că se implică și în pregătirea băiței, în sensul că pune apa caldă în cădiță, așează scutecele și prosoapele, dar când vine vorba de spălatul propriu-zis al copilei nu mai trece la fapte.

 

De aici, frumoasa Maria, soția sa, intră în acțiune. Kani a mărturisit că Maria se pricepe extrem de bine la tot ceea ce înseamnă creșterea bebelușului, fiind o femeie puternică și responsabilă. Așadar, cei doi fac echipa perfectă atunci când vine vorba despre Eva.

 

”Ajut la băiță, dar nu sunt ăla care o trage de stânga-dreapta. Pun apa în cădiță, aduc prosopul, aduc pampersul, aduc toate cele, dar când vine vorba de baia propriu-zisă, de luat și manevrat copilul, nu mă bag neapărat. Mi se pare că dacă tot ți-ai descoperit un skill din ăsta, ce rost are să încerc și eu?”, a povestit Kani la Xtra Night Show.

 

După ce a născut Maria, Kani a devenit singurul membru al familiei care lucrează, având o frizerie într-o zonă exclusivistă din București. El are un program destul de încărcat la serviciu, pentru a asigura astfel confortul financiar în casă, dar tot timpul care-I mai rămâne îl petrece cu micuța Eva și cu Maria.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest