L-a reclamat sau nu Ioniță de la Clejani pe Fulgy la Poliție? Cum s-au desfășurat lucrurile, de fapt: “Cui pe cui se scoate”/ VIDEO

 

Fiul Clejanilor este în atenția tuturor dupa ce a fost prins de autorități sub influența substanțelor interzise la volan. Și chiar dacă toată lumea se aștepta să stea departe de controverse, dată fiind situația delicată în care se află, Fulgy a acționat în totală opoziție, stârnind un scandal monstru. Scandal despre care s-a spus că nici Ioniță de la Clejani nu l-a mai putut gestiona, astfel că a apelat la ajutorul autoritaților pentru a-l calma pe fiul său. Care este, de fapt, adevărul?

Invitați în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, Viorica și Ionița de la Clejani au vorbit despre problemele cu care se confruntă fiul lor, mărturisind că Fulgy își dorește doar să atragă atenția presei prin atitudinea controversată pe care o are la momentul actual.

Negând că fiul lor are o problemă reală cu drogurile, Viorica și Ioniță de la Clejani i-au luat apărarea acestuia, mărturisind că modul în care vedetele internaționale se fac remarcate in showbiz a devenit un exemplu pentru Fulgy, care vrea să se bucure de același nivel de celebritate ca cel al persoanelor publice din străinătate.

“Am avut următoarea discuție cu Fulgy. El urmărește activitatea unor artiști internaționali, Cardi B, Kardashian. Când Fulgy v-a oferit muzică clasică nu a vorbit nimeni despre el. A ajuns în trending cu muzica clasică? Sunt în trending cu muzica asta. Și atunci un tânăr când vede că drumul este mai ușor când faci scandal…

Mi-a spus că mi-a crescut numărul de vizualizări, e super inteligent el. Și acum voi vorbiți de el. El se uită la TV și îi place ce vede. Este într-un loc ok. Și-a îndeplinit visul, se vorbește de el. Nu spun că este bine ce a făcut”, a spus Ioniță de la Clejani.

L-a reclamat sau nu Ioniță de la Clejani pe Fulgy la Poliție?

Cât despre dacă Fulgy a fost reclamat sau nu de propriul părinte, Ioniță de la Clejani a mărturisit că nici nu se pune problema de așa ceva, negând vehement că ar fi apelat la ajutorul autorităților pentru a-și calma băiatul, deși comunicatul Poliției arată cu totul și cu totul altceva.

“Cui pe cui se scoate. Și-a atins scopul. Este cel mai cunoscut dintre toți. Nu aveți dreptul nici uman, în niciun fel să comentați dacă nu știți. Poliția a venit să facă niște verificări, în urma unor sesizări. Nu am făcut eu sesizarea. Eu nu am sunat. Într-o societate normală când cineva greșește, nu îl strivești, îl ajuți. Vorbim de communicate de Poliție și alegem ceva ce nu este real?

S-a extras din el un lucru care a fost subliniat. Poliția a venit să facă niște verificări, în urma unor sesizări. Oamenii publică pe site-ul oficial știri de genul ăsta. Bine ar fi să nu se interpreteze altceva.”, a mai spus Ioniță de la Clejani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest