Lamborghini-ul lui ZED, miza unui concurs! Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia mașinii: „O să fac public ceea ce facem cu banii”

 

Cel supranumit „Regele Șoselelor” este dispus să renunțe la bolidul său pentru o cauză nobilă. Declarații exclusive la Xtra Night Show.

 

ZED a fost în platoul Xtra Night Show unde a vorbit despre ideea pe care o va pune în practică în viitorul apropiat. El intenționează să-și ofere una dintre mașini, un Lamborghini de 400.000 de euro în cadrul unei tombole. Și nu este o mașină oarecare, ci una în care cel supranumit ”Regele Șoselelor” a investit o grămadă de timp și energie.

 

„E modificată de către mine, de la tot ce înseamnă motor, suspensie, interior, exterior, este foarte specială, este foarte rapidă. Ziceau că nu pot sa o întrețin, ce fac eu cu mașina aia, e o masina condusă...Sunt oameni care își cumpără mașini în ideea în care să arate cât de șmecheri sunt ei, să arate statutul lor. Mașina nu se va da cadou, noi practic vrem să animăm oamenii să participe la un concurs, pentru ca există oameni care, de la natura lor, le place să doneze bani, dar există și cealată categorie. Este nevoie de un impuls și au nevoie de un impuls atât de mare încât să spună: Wow!”, a spus ZED în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

Tot ce trebuie să facă persoanele care vor să participe la tombola care are drept premiu bolidul de lux este să achiziționeze un pachet, ce include un tricou și câteva stickere, în valoare de 120 de lei. Toți cei care vor face acest lucru vor fi înscriși automat în cursa pentru Lamborghini. Practic cu 25 de euro pot avea o mașină de 400.000 de euro. Zed a oferit detalii, spunând că are în vedere o cauză umanitară.

 

„Noi nu vrem să doneze bani pentru asta, ei primesc un tricou, ei trebuie doar să cumpere un pachet de 120 de lei și primești un set de stickere, un tricou și, bineînțeles, șansa de a câstiga mașina, la 1 martie, atunci când noi vom face extragerea și te simți bine pentru că ai reusit să faci un bine societății. O să fac public ceeea ce facem cu banii, adica arătam ce facem cu acești bani”, a mai spus Regele Șoselelor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest