Larisa Iordache, viața după gimnastică: Adevărul despre renta viageră și singurătate

 

Fosta gimnastă de succes, Larisa Iordache, a atras atenția publicului după ce s-a retras din carieră și a dezvăluit că primește lunar o rentă viageră de 14.000 de lei. Această sumă a stârnit multe speculații, iar Iordache a decis să vorbească deschis despre acest subiect. Sportiva a explicat că banii pe care îi primește reprezintă o răsplată pentru munca sa de 20 de ani în gimnastică și că îi asigură un trai decent în prezent.

Larisa Iordache și-a petrecut cariera în sala de sport și a câștigat multe medalii de aur în competiții importante, ceea ce i-a adus și renta viageră actuală. Cu toate acestea, sportiva a decis să se retragă din activitatea sa și să își petreacă timpul într-un mod diferit, dar nu poate să renunțe complet la sala de sport.

”Este un surplus financiar datorită muncii pe care am depus-o de-a lungul anilor. 20 de ani nu sunt foarte puțini. Sunt niște bănuți care mă ajută să am un trai decent.”, a declarat Larisa Iordache la Xtra Night Show

În plus, Iordache a vorbit și despre viața ei personală, dezvăluind că este momentan singură și că se simte bine astfel. Aceste dezvăluiri au fost făcute într-un interviu acordat emisiunii Xtra Night Show. ”Sunt singură momentan. Este bine să fii și singură câteodată”, a mai spus ea

Astfel, prin acest interviu, Larisa Iordache a vrut să clarifice zvonurile care au circulat în jurul rentei viagere pe care o primește lunar și să demonstreze că această sumă reprezintă o recunoaștere a eforturilor și dedicării sale de-a lungul anilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest