Laur și Michelle Nedelcu, picanterii din viața de cuplu la Xtra Night Show!

 

La rubrica ”shot-uri de dragoste” a emisiunii Xtra Night Show au făcut o serie de dezvăluiri din intimitate.

 

Michelle Nedelcu și soțul ei, Laurențiu, au făcut față cu brio rubricii „shot-uri de dragoste” a emisiunii Xtra Night Show. De altfel, anfitrionul emisiunii, Dan Capatos a remarcat faptul că aceștia au băut cele mai multe shot-uri cu combinații dintre cele mai surprinzătoare, preferând de multe ori să nu divulge punctele sensibile ale celuilalt.  

 

Totuși, Laurențiu a spus că Michelle este o fire dificilă, alături de care nu oricine ar putea să trăiască. Cu toate acestea, ea nu a fost deranjată de părerea soțului ei. ”Este o fire foarte dificilă, v-am mai spus chestia asta și o mai repet. Este greu să stai cu o femeie ca ea și să o accepți. Sunt multe lucruri.”, a spus Laurențiu, la Xtra Night Show.

 

Michelle Nedelcu este o fire îndrăzneață cu un aspect aparte, care exprimă că tatuajele sunt o pasiune mare a ei. Laurențiu a spus că nu îl deranjează niciunul dintre tatuajele ei din zonele intime, deoarece el a îndemnat-o să și le facă. „Nu are de ce să nu-mi placă, pentru că eu i-am spus să își facă. Are un fluturaș.”, a mai spus el.

 

De partea cealaltă, Michelle a dezvăluit că dacă și-ar surprinde soțul în pat cu o altă femeie s-ar alătura lor, întrucât apreciază că și ea ar avea o vină dacă bărbatul ei ar căuta iubirea fizică în altă parte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest