Laura Micovschi a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece! Va fi mamă de fată sau de băiat?

 

Invitați în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Laura Micovschi și partenerul ei de viață au dezvăluit sexul bebelușului pe care urmează să îl strângă în brațe peste câteva luni. Prezentatoarea jurnalului de la Antena Stars trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, după ce a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Laura Micovschi și soțul ei sunt împreună de mai bine de 17 ani, iar acum se pregătesc să devină și părinți.

Laura Micovschi a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece!

Pe canapeaua din platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Laura Micovschi a dezvăluit că va fi mămică de băiat! Cât despre nume, prezentatoarea TV de la Antena Stars a mărturisit că nu s-a gândit concret încă nume, însă ce știe cu certitudine este faptul că micuțul se va bucura de două prenume.

Nu a putut rămâne însărcinată din cauza unei afecțiuni

Tot în platoul XNS, Laura Micovschi a dezvăluit că timp de trei ani nu a putut rămâne însărcinată, din cauza afecțiunii pe care o are. Vedeta a mărturisit că suferă de endometrioză, boală ce presupune un țesut nociv ce acaparează organele și le împiedică să functioneze așa cum ar trebui.

„Mi s-a spus să nu mă panichez, dar citind și aflând tot mai multe despre ea, am aflat că se poate ajunge la interfilitate. Am început să mă informez, pentru că endometrioza înseamnă foarte multă durere. De aceea, vreau să și trag un semnal de alarmă: nu e normal ca astfel de durere fizică să existe în viața unei femei. Nu e normal să existe un munte de durere, de emoții negative care să se întâmple în fiecare lună și să nu fie doar trei patru zile. Să fie dureri greu de descris în cuvinte. Până la infertilitate, e o viață foarte grea cu această endometrioză”, a povestit prezentatoarea, într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest