Laurette locuiește în apartamentul lui Magaye Gueye din Paris: „Nu mai suntem efectiv împreună, dar…”

 

Vedeta a explicat în ce relații a rămas cu fostul ei partener, care i-a dat posibilitatea să locuiască în capitala Franței în apartamentul său.

 

Laurette și Magaye Gueye au format în urmă cu ceva timp un cuplu, însă au decis de comun acord să se despartă. Între timp, frumoasa mulatră s-a mutat la Paris, tocmai în apartamentul fostului iubit. Firesc, în aceste condiții, se pune întrebarea dacă aceștia mai formează sau nu un cuplu. Laurette susține că nu mai sunt împreună în adevăratul sens al cuvântului, dar a dat de înțeles că au o relație cu beneficii.

”Stau acolo din iunie 2021. Încă este drăguț pentru că sunt foarte scumpe chiriile în Paris. Nu mai suntem efectiv împreună cum eram înainte, formam un cuplu, dar mai avem și nevoi personale și decât să irosim pe ici pe colo, mai bine ...(...) Când mi se face dor intru repede pe internet, rezerv biletul de avion și ma duc.”, a spus Laurette la Xtra Night Show.

 

În altă ordine de idei, la finalul anului, Laurette a dezvăluit că plănuiește să-și ducă fetița la DisneyLand: ”O să merg la DisneyLand și în decembrie, pentru că este ziua mea și este ziua Serenei, vreau să îi fac o surpriză și să o duc acolo. Serena a făcut un an de școală în Franța, nu a putut să se obișnuiască și nu am vrut să o chinui. A făcut o mini depresie, a fost cam tristă și nu am vrut să o stresez foarte mult. Nu s-a putut acomoda și am adus-o înapoi.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest