Lele a dezvăluit în exclusivitate la XNS numele fetiței! Manelistul are planuri mari: ”Mai fac șase, șapte!”

 

Mai sunt aproximativ două luni până când Andra Voloș va deveni mămică. Însă este doar începutul, după cum a anunțat partenerul ei, Lele, pentru Xtra Night Show.

 

Mai sunt două luni până când Andra Voloș și Lele își vor ține în brațe rodul iubirii lor. În exclusivitate pentru Antena Stars, cântărețul de manele a dezvăluit că, după o serie de tratative, s-a înțeles cu partenera lui ca pe fetița lor să o cheme Kim.  ”M-am gândit și am ajuns la un comun acord cu Andra și i-am pus numele Kim fetiței noastre.”, a spus Lele pentru Xtra Night Show.

 

Artistul a mai dezvăluit că partenera lui are mici probleme cu sarcina, una dintre acestea ținând de insomnii. ”Andra este acasă, nu s-a simțit prea bine în perioada asta, cu sarcina, dar e ok. Mai avem foarte puțin, mai avem aproape două luni și naște. Vă dați seama că mai are dureri de burtă, se simte rău, nu prea poate dormi, dar sunt niște lucururi mici. Decamdată e ok, mai sunt două luni.”, a spus Lele.

 

Manelistul a mai dezvăluit în exclusivitate pentru Xtra Night Show că își dorește foarte mulți copii: ”Panicos nu pot spune că sunt, pentru că sunt la al doilea copil, o am și pe Antonia. Oamenii care îmi ascultă muzica știu despre fetița mea mai mare, Antonia. Sunt la al doilea copil, sunt forță, mai fac șase, șapte. Mulțumim mult lui Dumenzeu că ne ține sănătoși și să vină, câți copii or veni, sunt bineveniți.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest