Lele, dezvăluiri exclusive despre relația cu Dan Bursuc: „Nu aș avea cum să fiu niciodată supărat pe acest om”

 

Manelistul spune că impresarul l-a ajutat extrem de mult în carieră, fiindu-i în multe momente ale vieții precum un tată.

 

În scandalul din urmă cu două luni, din online, dintre Dan Bursuc și Florin Salam, Lele a picat la mijloc. Asta pentru că Regele Manelelor i-ar fi luat apărarea iubitului Andrei Voloș, fapt care l-ar fi deranjat pe impresar. În exclusivitate la Xtra Night Show, Lele a vorbit despre această situație și a spus că are o relație excelentă cu Dan Bursuc, pe care-l consideră ca un părinte, dat fiind că l-a ajutat enorm în carieră.

 

”Între mine și domnul Dan Bursuc nu a existat niciodată un conflict, nu a existat niciodată nicio discuție atât de gravă cum s-a speculat. Au fost mici discuții, nu aș avea cum să fiu supărat niciodată pe acest om. A făcut foarte multe lucruri în viața asta pentru mine. Mi-a oferit o meserie, mi-a oferit un viitor frumos și îi voi mulțumi tot timpul, toată viața mea. A avut el niște discuții cu Florin, problemele lor, ei sunt mai mari, să și le rezolve între ei. (...) Ca un tată mi-a fost. Ținem legătura, am vorbit și acum câteva zile la telefon, totul e ok. Nu avem nicio problemă, nu suntem certați.”, a spus Lele la Xtra Night Show.

 

Lele a mai susținut că Dan Bursuc are, probabil, motivele lui de supărare și a spus că toți  oamenii sunt supuși greșelii. ”Domnul Dan Bursuc are și el motivele lui să fie supărat ca orice om. Are și el anumite probleme și se intercalează. Pe mine nu are cum să mă tragă nimeni în jos, pentru că am muncit foarte mult pentru numele meu, am muncit foarte mult la mine ca om ... Greșeli avem cu toții, dar important e să ne dăm seama la momentul potrivit de ele.”, a mai spus Lele.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest