Lena și Gabi Enache, pagubă de zeci de mii de euro! Le-a vândut mașinile și a fugit din România

 

Frumoasa soție a lui Gabi Enache a povestit în exclusivitate la Xtra Night Show cum au stat lucrurile.

 

Lena și Gabi Enache au avut la Brașov o afacere de ridesharing pe care au lăsat-o pe mâna unui prieten. Acesta s-a ocupat de business până la un punct, adică până atunci când a falsificat semnătura frumoasei soții a fotbalistului, a încasat banii, apoi a plecat din țară, după cum a dezvăluit Lena la XNS.

 

”4 mașini pe care el le-a vândut și a fugit din țară. Erau mașini de 13.000 de euro bucata.(...) Nu a avut puterea legală să vândă mașinile. El a făcut semnătura fals și va suporta consecințele. (...) El nu exista în firma noastră, afacerea fiind la Brașov, mi-a fost destul de greu să mă ocup personal de ea. (...) Am căzut de comun acord cu el să se ocupe de mașini, cu un contract la notar. L-am împuternicit doar dacă se întâmplă ceva cu mașinile, în caz de accident.”, a spus Lena Enache la Xtra Night Show.

 

Soția fotbalistului a mai spus: ”Semnătura mea trebuia, pentru că eu sunt pe firmă. Cea mai mișto chestie e că a vândut una dintre mașini la doua persoane în aceeași zi. Prietenul nostru a fugit din țară, povestea cu mașinile este de prin luna aprilie 2023. Noi ne-am dat seama cam prin septembrie. La sfârșitul anului 2023 am făcut demersurile înspre judecată, instanță și de atunci așteptăm, vedem.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest