Leonard Miron, în exclusivitate la Xtra Night Show: „Mor după asta, zici că sunt masochist”

 

Orientarea sexuală a fostului prezentator TV i-a adus acestuia un val de jigniri. Cum face față Leonard Miron tirului de mesaje deocheate.

 

Leonard Miron a recunoscut în urmă cu aproape un deceniu care este orientarea sa sexuală. „Da, sunt homosexual, care e problema?”, a spus el în cadrul unei emisiuni TV. De atunci a fost bombardat cu mesaje de la români în care aceștia își manifestă repulsia față de fostul prezentator. Invitat în platoul Xtra Night Show, Leonard Miron a spus că s-a obișnuit deja cu această atitudine și că nu mai pune la suflet mesajele jignitoare pe care le încasează pe net.

 

El a spus, în exclusivitate la Xtra Night Show, că fix în seara aceasta a primit ultimul mesaj din partea persoanelor care obișnuiesc să îl critice. Cuvintele pe care le primește sunt extrem de dure și jignitoare, greu de reprodus, astfel încât nu are altă variantă decât să nu le bage în seamă. Pentru a le arăta celor care-l denigrează pe internet că nu este atins de mesajele lor, Leonard Miron caută să le demonstreze prin gesturi ori vestimentația extravagantă că își răcesc gura de pomană.

 

”Eu mor după astea, când șterge lumea cu mine pe jos, zici că sunt masochist. Am primit un mesaj în seara asta în care îmi spunea că sunt în țară, sunt un #$@, o să ard în iad și sunt un #%#%. Dacă tot îmi spune că sunt un @%&(@$%, atunci să demonstrăm până la capăt”, a spus Leonard Miron la Xtra Night Show.

 

De mai bine de 20 de ani, Leonard Miron este într-o relație cu Miguel, un spaniol care a moștenit o avere colosală, dar și un titlu nobiliar, de duce, după decesul mătușii sale. Astfel încât, fostul prezentator nu se confruntă deloc cu lipsuri materiale, în ultima perioadă fiind în excursii de lux, unele după altele. Cea mai recentă fiind pe un vas de croazieră firesc, alături de Miguel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest