Lidia Fecioru a dezvăluit la Xtra Night Show secretul îmbogățirii! „Foarte multă lume a făcut-o și li s-a îndeplinit dorința”

 

Celebrul bioenergoterapeut a dezvăluit care este trucul pentru a face bani cu nemiluita în emisiunea lui Dan Capatos.

 

Este cunoscut faptul că există o grămadă de trucuri pentru a atrage energiile pozitive în multe domenii din viață, inclusiv în plan financiar. Lidia Fecioru a dezvăluit la Xtra Night Show unul dintre acestea, care este foarte simplu și la îndemâna oricui. La fel, „ingredientele” se găsesc pe toate drumurile.

 

Dar nu vă mai ținem mult în suspans, așadar este nevoie de o cană de lut, o monedă și miere! Cunoscuta bioenergoterapeută spune că știe această metodă de mai bine de cinci ani, însă există unele mici secrete. Unul dintre ele constă în faptul că este de preferat ca moneda pe care o folosim să nu ne aparțină. În plus, mierea trebuie să fie adăugată peste monedă, în cană, în cantități moderate. Lidia Fecioru a declarat că mierea are foarte multă energie, deoarece este acumulată de pe toate florile și nici nu se strică.

 

„Mierea nu se strică, deoarece albina, având veninul din coadă, atunci când depune mierea, depune și venin. Acest venin este secretul care o păstrează pentru totdeauna și o sigilează astfel. Atunci când punem cana de lut cu mierea și moneda, trebuie să ne punem o dorință. Dacă ne dorim sănătate, de exemplu, putem adăuga o bucățică dintr-o plantă medicinală, împreună cu mierea”, a precizat celebra energoterapeută la Xtra Night Show.

 

Ea a mai dezvăluit câteva aspecte importante: este musai să nu împărtășim cu nimeni dorința pe care ne-am pus-o și, totodată, să ținem cana într-un loc cât mai sigur, departe de ochii curioșilor: ”Foarte multă lume a făcut-o și li s-a îndeplinit dorința. Dar important este, știi cum se spune, fericirii îi place liniștea, nu trebuie să îi spui nimănui. Și trebuie să ținem secret lucrurile astea. Se ia o căniță de lut, micuță, nu mare, se pune în ea un bănuț, e bine să nu fie al nostru, mă rog”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest