Liviu de la Mireasa a spus totul despre despărțirea de Maria: „Va rămâne o fată specială din viața mea!”

 

Câștigătorul show-ului matrimonial Mireasa Capriciile Iubirii a dat cărțile pe față în platoul Xtra Night Show. Ce a mărturisit Liviu Olteanu despre relația și divorțul de Maria.

 

Liviu și Maria au câștigat competiția Mireasa Capriciile Iubirii, dar la nici patru luni de la biruința obținută în cadrul reality-show-ului, cei doi au decis că este mai bine să o apuce pe drumuri diferite. Decizia a venit ca o undă de șoc pentru toți cei care au devenit fanii cuplului, pentru toți cei care apreciau că partenerii din casa Mireasa sunt sortiți unul pentru altul.

 

În repetate rânduri, atât în timpul divorțului cât și după ce s-a consumat acesta, cei doi au precizat care au fost motivele care au dus la destrămarea cuplului. Maria i-a reproșat lui Liviu că nu-i dă atenția cuvenită, că petrece nopțile cu ochii în telefon, că a ridicat tonul, în vreme ce bărbatul a spus că aceasta nu-l înțelegea, lăsând să se înțeleagă că nu au fost compatibili.

 

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Liviu Olteanu a mărturisit ce își dorește, dar și cât de specială a rămas Maria pentru el, chiar dacă au luat decizia de a merge pe drumuri diferite. Fostul concurent a recunoscut că au avut o iubire sinceră. Întrebat dacă ar mai vrea să fie împreună cu Maria, Liviu Olteanu a avut un răspuns destul de incert, susținând că nu știe ce se va întâmpla pe viitor. Fostul concurent a recunoscut că fosta lui soție va rămâne specială pentru el în continuare.

 

„Am preferat să șterg lucrurile rele dintre noi pentru că între noi au fost lucruri foarte frumoase. Cu siguranță că ea va rămâne o fată specială în viața mea. A fost o poveste frumoasă, a fost o iubire sinceră”, a mărturisit Liviu Olteanu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest