Liviu Vârciu și Dorian Popa s-au înțepat reciproc la Xtra Night Show: „Sunt lângă omul care poate face rost de 250.000 de euro într-o lună!”

 

Petrecere mare la Liviu Vârciu acasă! Băiețelul lui a împlinit 2 anișori, iar Dorian Popa nu a lipsit de la eveniment.

 

Echipa Xtra Night Show a fost la Liviu Vârciu acasă pentru a-l felicita la aniversarea a doi anișori a micuțului său. Prezentatorul său și prietenul Dorian Popa au oferit declarații exclusive la Antena Stars. La un moment dat, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show, Dan Capatos, a povestit că în urmă cu câteva săptămâni a fost sunat de către Liviu Vârciu, care i-ar fi propus să joace în filmul său.Cunoscutul om de televiziue a dat un pic din colț în colț, lăsând impresia că se confruntă cu dificultăți financiare, așa că i-a cerut ajutorul prietenului Dorian Popa. Și nu a fost vorba de o sumă oarecare, ci de 250.000 de euro!

 

”Sunt lângă omul care poate să facă rost de banii ăștia într-o lună și o să vorbesc cu el. E dator la mine pe viață, e dator la mine cât va trăi el. 250 de mii, nu mult. Eu vorbesc serios. Băi, te-am băgat în televiziune, băi, animalule. Nu, mă ajută Dorian, sunt convins”, a spus Liviu Vârciu.

 

Dorian Popa a fost destul de uimit atunci când și-a dat seama că este vorba despre o sumă destul de însemnată: „Chiar un sfert de milion, așa? Uite ce față are, zice că e serios. Îmi pare rău că a avut un început puternic pe onlie, dar nu s-a ținut. Liviu Vârciu e o carte deschisă pentru noi toți!”      

 

Vârciu l-a lăudat apoi pe prietenul său, care a reușit să facă avere din online: Singurul care a muncit, care s-a zbătut, care nu a gândit niciodată. Care face bani din online. Se trezește în fiecare zi și se filmează. Trebuie să ai nervi”.

 

Firesc, vedeta TV nu putea să vorbească și despre copiii săi, având în vedere și natura evenimentului: „Micuțul face bine, încă nu știe ce e cu el pe lumea asta. Știe doar că tati e foarte bogat, uite în ce casă stă, tati! Bate din palme îi bagă cineva banană, mango.Mango? Eu nici nu am visat! Mâncam castraveți și mă jucam cu biberonul, bătaia e gratis la noi în casă. Carminei i-am luat casă, într-un complex frumos. Sper să își găsească un băiat cu bani. Nu, glumesc. Să se iubească. I-am luat și mașină, de 3200 de euro, un Audi A3, din 2005”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest