Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a făcut testul de paternitate: „Dacă eu sunt tată, îmi iau atribuțiile”

 

George și-a mai făcut încă două programări, la București și Iași, în cazul în care rezultatele testrării de la Timișoara vor fi neconcludente.

 

Nici nu s-au logodit bine Adriana Bahmuțeanu și George că în viața cuplului a apărut Melissa Vaida, o tânără de 25 de ani care susține că este fata bărbatului dintr-o relație anterioară. George spune că mama Melissei a fost o aventură de o noapte și că nu a știut că în urma acesteia a apărut fata, dar s-a arătat dispus să facă testul de paternitate.

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, George a povestit: „Eu am terminat stagiul militar în 1997, în februarie, și în primăvară am avut o relație cu Adina din care mi s-a spus că s-a născut o fată. A fost o relație de o noapte. Nu mi s-a spus că este însărcinată (...) Indiferent de test, eu mă țin de cuvânt, o să vreau să fiu cu Adriana în viața ei, să fim în viața ei, să o susținem. Dacă eu sunt tată, îmi iau atribuțiile de tată”.

 

Pentru a afla dacă este sau nu tatăl Melissei, George a făcut testul ADN la Timișoara, plătind 2.400 lei. Rezultatele sunt așteptate să apară în 30 de zile. În cazul în care acestea vor fi negative, bărbatul este dispus să repete testarea și la București și Iași.

 

„Săptămâna trecută, de când s-a pornit toată treaba asta, s-au dat telefoane și în momentul de față am facturile de la IML Timișoara, unde s-a plătit pentru test, s-a făcut testul, ne-am întâlnit toți acolo azi dimineață, la ora 09.00. (...) Au spus că durează cam 30 de zile (n.r. să afle rezultatele), pentru că a fost la cerere și nu fost cu instanță judecătorească s-ar putea să fie mai repede. 2.400 de lei am plătit. Am programare și pe 22 decembrie la IML în București și 9 ianuarie la IML în Iași, în caz că în Timișoara va fi picat”, a mai spus George la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest