Lolrelai, în luptă cu medicul pe care-l acuză de viol: ”Nu sunt singura lui victimă”

 

Fosta concurentă iUmor, Lolrelai, nu se lasă până când medicul stomatolog pe care-l acuză că a violat-o și că ar fi comis alte fapte grave nu va plăti pentru ceea ce a făcut. În prezent, se află în mijlocul procesului pe care l-a pornit împotriva lui, însă nu este singura victimă a acestuia. Zeci de alte femei au împărtășit aceeași experiență traumatizantă cu medicul acuzat.

 

În ciuda faptului că unele dintre victime depind încă de deciziile părinților lor, Lolrelai a reușit să convingă pe aproximativ 20 dintre acestea să depună plângere împotriva medicului. Cu toate acestea, în societatea actuală, victimele sunt încă tratate cu prejudecăți și nu primesc întotdeauna sprijinul necesar, susține tânăra.

 

În ciuda obstacolelor întâmpinate, Lolrelai a adunat dovezi și notițe și a convins procurorii de veridicitatea afirmațiilor sale. Nouă dintre presupusele victime au mers cu ea la secția de poliție și au depus plângere penală împotriva medicului. Printre acestea se numără chiar și o femeie căsătorită și o bunicuță. Cu toate acestea, nu toate victimele sunt pregătite să facă același lucru, din cauza temerilor legate de reacția familiei sau a soțului.

 

”Procurorii s-au convins de faptul că spun adevărul și că am toate notele lor persoanle. Vin în apărarea mea și în ajutorul meu. Rămăsesem la patru victime, ulterior număul lor a crescut. S-au perindat declarații de pe la vreo 20 de victime. Era o femeie în toată firea măritată, am întâlnit și o bunicuță. Dintre aceste 20 de victime, nouă au mers cu mine la secția de poliție și au depus plângere penală împotriva lui.

O victima de 18 ani pe care mama ei o trimisese la medicul agresor, mi-a relatat toată întâmplarea, apoi după patru zile și-a cerut scuze și mi-a spus că mama ei nu o lasă să meargă mai departe. Au fost femei care se temeau de reacția soțului. Societatea nu e pregătită să menajeze victimele”, a declarat Lolrelai, la Xtra Night Show.

 

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Lolrelai a relatat încă o dată întâmplarea tragică care a avut loc acum doi ani. Medicul i-a administrat o substanță despre care se crede că era un drog, apoi a violat-o, susține tânăra.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest