Loredana Groza a recunoscut la Xtra Night Show: ”E eroul meu, cel mai tare bărbat din viața mea”

 

În platou la Dan Capatos, cântăreața a povestit cine este bărbatul pe care-l divinizează, care i-a marcat existența.

 

Au fost momente emoționante în platoul Xtra Night Show. Loredana Groza, 51 de ani, a vorbit despre tatăl său, despre modul în care acesta și-a pus amprenta asupra carierei sale, precum și cât de mult a ajutat-o. Vedeta a mărturisit că tatăl ei este un model pentru ea. Ea a spus că acesta este cel mai tare bărbat din viața ei și nu crede că va mai vedea vreodata pe cineva care să fie la fel. Îndrăgita cântăreață a mărturisit că tatăl ei a scris o carte, care va fi ecranizată, fapt de care Loredana Groza este foarte mândră și fericită, mai ales pentru că i se pare că este un lucru foarte tare.

 

„Tata e, pentru mine, un model, un erou. Este bărbatul cel mai tare din viața mea, pe care l-am întâlnit și nu cred că voi mai vedea vreodată asemenea bărbat, cu excepția voastră, bineînțeles. Se duce într-o prospecție, pentru că a scris o carte, un roman, care va fi ecranizat și sunt foarte fericit pentru el, mi se pare super tare”, a mărturisit Loredana Groza, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

Tototdată, vedeta a dezvăluit că nu de puține ori, cel care i-a dat viață a ajutat-o în cariera muzicală, scriindu-i o parte din versurile cântecelor care au făcut-o cunoscută. „Tatăl meu scrie și scrie bine și se pare că povestea pe care a scris-o romanul pe care l-a scris e o poveste bazată pe ceva real, va fi ceva foarte palpitant. Mi-a scris versuri. Am făcut un album, „Cântece pentru copii”, el mi-a scris toate versurile. A scris versuri și pentru „Cutiuța muzicală”, și pentru Mihai Constantinescu. Sunt multe versuri pe care le-a scris pentru compozitori, pentru copii, pentru mine”, a spus Loredana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest