Loredana Groza a spus la Xtra Night Show că Micutzu o copiază: „Băi băiatule, ce-i cu tine? Chiar așa?”

 

Micutzu și Loredana Groza prezintă împreună show-ul de la Antena 1 „România are Roast”, iar artista a observat un amănunt care a pus-o pe gânduri.

 

De la debutul emisiunii „România are Roast”, în care lucrează alături de Micutzu, Loredana Groza a remarcat un aspect care a pus-o pe gânduri. Ea a dezvăluit în exclusivitate la Xtra Night Show că are impresia că proaspătul prezentator TV „o urmărește pe ascuns”, altfel nu înțelege cum se face că, de multe ori, comediantul vine în emisiune cu ținute vestimentare similar cu ale ei.

 

La Xtra Night Show, Loredana Groza a mărturisit că Micutzu este deosebit spre deosebire de alți prezentatori TV. Vedeta a ținut să precizeze că îndrăgitul comediant se asortează adesea cu ea, lucru care o face pe cântăreață să se gândească că acesta o urmărește pe ascuns. Cântăreața a mai precizat că a ales să poarte o pereche de blugi rupți, iar Micutzu la fel, moment în care îndrăgita vedetă chiar i-a spus comediantului că a observat că se asortează cu el.

 

„E deosebit față de alți prezentatori TV. (...) Nu știu cum se face, ori mă urmărește pe ascuns, se îmbracă asortat cu mine și astăzi am venit cu niște blugi rupți, hopa și el. Zic ”Băi băiatule, ce-i cu tine? Chiar așa? Nu poate să facă omul nimic...”, a mărturisit Loredana Groza, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

Cosmin Nedelcu, pe numele de scenă Micutzu prezintă „România are Roast”, emisiune la Antenei 1 în care două echipe, formate din cei mai cunoscuți stand-upperi români ai momentului, se vor confrunta într-o luptă epică de râs, roast și stand-up ce are ca miză premiul ediției de 10.000 de Lei și titlul de cei mai buni stand-upperi ai României. „Este pentru prima dată când prezint singur o emisiune și pot spune că este o experiență foarte interesantă. Îmi place că lucrez cu prieteni și cunoștințe”, a declarat Micutzu în momentul în care show-ul a fost lansat.

 

Împreună cu Taraful Agurida și cu invitații săi, Loredana face show live în cadrul fiecărei ediții în funcție de zona geografică abordată. „Spre deosebire de alte emisiuni unde am fost jurat, România are Roast îmi dă ocazia să comunic muzical, iar acest lucru este incitant și provocator în același timp. Vor fi momente artistice inedite și duete neașteptate care vor străbate toate zonele geografice românești și toate stilurile muzicale. În fiecare emisiune voi cânta alături de invitați unul și unul, iar publicul va fi surprins de combinațiile pe care le voi face”, a dezvăluit Loredana, înainte de apariția noii producții. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest