Lui Marius Elisei îi cădea părul! Iubitul Oanei Roman a dezvăluit la XNS cum a învins boala: „Râdeam ca un bou”

 

A urmat și tratamente prescrise de medicii specialiști, a luat și leacuri băbești, fără niciun rezultat. Singur a reușit să treacă peste momentul de cumpănă din viața lui.

 

Marius Elisei a dezvăluit în exclusivitate la Xtra Night Show faptul că, în urmă cu câțiva ani, s-a confruntat cu o boală destul de neplăcută: alopecia, anume căderea părului pe anumite porțiuni ale scalpului. Firesc, nemulțumit de modul în care arăta, iubitul Oanei Roman a căutat orice variantă pentru a se vindeca. A început, așa cum era firesc cu tratamente prescrise de specialiști.  

 

”Am fost la dermatolog. Mi-au recoltat, am fost la analize, mi-au zis că e alopecie. Mi-au dat un tratament, tratamentul a costat destul de mult. Nu își făcea efectul absolut deloc, mi-am dat timp de trei săptămâni”, a spus Marius Elisei la Antena Stars.

 

Așadar, recomandarea medicului nu a fost cea mai bună, drept urmare a apelat la soluții din popor, băbăești cum li se mai spune:  ”Am început cu tratamente băbești. M-am frecat cu usturoi cred. Am început să mă frec cu usturoi. Am început după alt tratament, luam căței de usturoi, îi pisam, luam o căciulă și dormeam așa. În fiecare zi mă uitam, mă uitam și niciun semn, nicio rezolvare, ziceam...Ce fac?”.

 

Cum nici acestea nu au avut rezultatul dorit, iubitul Oanei Roman a trecut prin momente de cumpănă, văzându-se fără ieșire. În cele din urmă, apreciind că boala pe care o are este pe fond de stres, a luat decizia de a îndepărta factorii cauzatori și a funcționat.

 

”Singura variantă care mi-a mai rămas în momentul respectiv era să nu mai acumulez stres, supărări, momemte negative. Ușor, ușor am învățat să nu-mi mai pese, întorceam spatele, râdeam. Mă uitam la fimulețe pe youtube, la comedii, râdeam ca un bou. Eu când am început să fac această ”terapie” cu râsete, cu nepăsare, nu mi-am dat seama cât a trebuit să fac ca să dispară. Cred că problema a durat 4-5 luni, dar dintr-o dată am început să nu mă mai uit în oglindă deloc”, a expliat Marius Elisei cum a scăpat de boală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest