Macanache, dezvăluiri la Xtra Night Show despre lupta cu alcoolul: „Nu mai beau de un an și un pic”

 

Ce antidot a găsit cunoscutul rapper în bătălia cu alcoolul, care l-a măcinat o bună bucată de vreme.

 

Cunoscutul Macanache a vorbit, în cadrul unui interviu acordat Xtra Night Show, despre una dintre cele mai importante victorii obținute în ultima perioadă: contra alcoolului! Rapper-ul a recunoscut că la un momentdat a simțit că a pierdut lupta, că nu putea să mai trăiască fără să consume băuturi. Însă, în urmă cu mai bine de un an s-a produs declick-ul și a înțeles că nu mai este cazul să se lase pradă acestui viciu.

 

Macanache a recunoscut că a avut perioade în care consuma mult alcool, atât de mult încât a realizat că există o problemă și trebuie să renunțe definitiv la băuturile alcoolice de orice fel. Iar antidotul pe care l-a descoperit în această luptă a fost sportul. De altfel, reporterii Xtra Night Show l-au intervievat pe rapper la un meci de fotbal, în cadrul unui eveniment la care au participat și alți artiști ori vedete TV, cum ar fi Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

 

„Nu mai beau. Înainte beam rău, dar nu mai beau de un an, un an și un pic.”, a mărturisit Macanache, pentru Xtra Night Show. Astfel, în loc de alcool, rapper-ul preferă o viață sănătoasă, cu mult sport. De altfel, el a recunoscut că din copilărie și-a dorit foarte tare să devină gimnast, însă acest vis nu și l-a putut împlini:  „Voiam să fiu cel mai bun gimnast. Am făcut gimnastică. Visam să ajung ca Drăgulescu și Urzică. A trebuit să mă las, din diferite motive. Sunt niște termeni din gimnastică. Mă răzgândeam, voiam să fac un salt pe spate și făceam unul cu șurub”. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest