Mădălina Apostol și-a prezentat familia și casa la Xtra Night Show! Vedeta continuă să-l tachineze pe milionarul Nick Rădoi: „Știe ce femeie a pierdut!”

 

Firma de videochat a Mădălinei Apostol merge perfect, așa că și-a achiziționat o super –locuință, unde și-a mutat mama și copiii.

Mădălina Apostol a decis cu ceva timp în urmă să-l părăsească pe milionarul Nick Rădoi, să lase America pentru România. A pus astfel capăt unei relații care a durat 8 ani. În țara natală, a deschis o firmă de videochat, care funcționează ca pe roate. Astfel, la emisiunea Xtra Night Show, Mădălina Apostol și-a prezentat apartamentul de lux pe care l-a achiziționat și mobilat după ultimele trenduri, dar mai presus de toate familia dragă, formată din mama sa și cei doi copii.

 

Astfel, mama și copiii Mădălinei Apostol au avut parte de prima lor apariție TV la Antena Stars. Cea care i-a dat viață fostei iubite a lui Nick Rădoi și copiii pe care românca îi are dintr-o relație anterioară au acordat primul lor interviu, pentru Xtra Night Show. Mădălina Apostol a făcut turul casei pe care a amenajat-o după bunul plac, în stil occidental, fiind foarte mândră de ceea ce a realizat. În timp ce ea prezenta livingul, mama ei avea grijă de cei doi copii, o fetiță care este la vârsta grădiniței și un băiat de 13 ani, care deja frânge inimile domnișoarelor. Cu toții erau îmbrăcați în port popular, materialul fiind filmat de Ziua Națională.

 

 De când am făcut casa, nu a venit el în România și nu a avut când să vină. Urma să vină ... dar poate să vină oricând să mă viziteze, că nu-i nicio problemă. Știe și el ce femeie a pierdut. Am fost la foc automat casa, în criză de timp. Într-o lună am mobilat tot. Cred că sunt invincibilă și nu sunt modestă. Am făcut tot ce am putut pentru asta. Nu a contribuit la această casă, am făcut-o din ce am strâns eu. Dacă au fost de la el sau nu, acum nu mai contează. Au fost banii mei. Am cântărit bine situația, am un avantaj că am totul stabilit aici. Dacă o duceam rău, stăteam cu chirie, probabil că plecam negreșit în America, i-ar fi fost și lui mai ușor să mă convingă să rămân la el”, a spus Mădălina Apostol pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest